Προηγμένη τηλεματική βίντεο με την Fleet365 και το JC400

Προηγμένη τηλεματική βίντεο με την Fleet365 και το JC400

VIDEO TELEMATICS

 

Για να παρέχουμε στους συνεργάτες μας την πιο προηγμένη τεχνολογία διαχείρισης στόλου στην αγορά, η Navixy είναι περήφανη που ανακοινώνει τη νέα υποστήριξη για βίντεο με την κάμερα ταμπλό Jimi IoT JC400 . Με αυτήν τη συσκευή, οι εταιρείες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο, ζωντανή ροή, καθώς και βίντεο αναπαραγωγής και συμβάντων που είναι αποθηκευμένα στο cloud για άφθονη ευελιξία όσον αφορά την πρόσβαση σε πλάνα. Για να μην αναφέρουμε, το JC400 ενισχύει την ασφάλεια του στόλου με πολλές υποστηριζόμενες συσκευές, ειδοποιήσεις και καθοδήγηση οδηγού.

Για να βοηθήσουμε στην απεικόνιση των βασικών λειτουργιών αυτής της κάμερας, ετοιμάσαμε μια επισκόπηση που δείχνει πώς λειτουργεί το JC400 στη Fleet365 , τα διάφορα χαρακτηριστικά του και τι το καθιστά εξαιρετική επιλογή για αξιόπιστη ροή βίντεο .

Βασικές λειτουργίες και χρήσεις με την Fleet365

 

Δεδομένου ότι τόσο το JC400 όσο και στη Fleet365 προσφέρουν εξελιγμένες λειτουργίες και τεχνολογία αιχμής, μπορείτε να κερδίσετε πολλά αν τα συγκεντρώσετε. Για να διευκρινίσουμε, θα επεκταθούμε στις βασικές δυνατότητες της συσκευής και πώς αυτές οι δυνατότητες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το σύστημα διαχείρισης πόρων για κινητά. Για πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τη ρύθμιση, ανατρέξτε στις οδηγίες διαμόρφωσης .

Ζωντανό βίντεο

 

 

Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν το JC400 μπορούν να αισθάνονται σιγουριά γνωρίζοντας ότι η Fleet365 υποστηρίζει τις κύριες λειτουργίες βίντεο του, συμπεριλαμβανομένης της ζωντανής ροής. Αυτή η κάμερα ταμπλό καταγράφει ταυτόχρονα τον δρόμο και τον οδηγό, επιτρέποντας στους διαχειριστές στόλου πρόσβαση σε δύο προβολές οποιασδήποτε κατάστασης.

Μέσω της πλατφόρμας GlobalFleet, μπορείτε να εντοπίσετε μια συγκεκριμένη συσκευή και να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του βίντεο για να δείτε τι συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο. Μαζί με τη ζωντανή ροή, η πλατφόρμα μας εξοπλίζει τις επιχειρήσεις με ζωτικά δεδομένα σε κρίσιμες στιγμές του χρόνου. Χάρη σε αυτό, είναι πιο εύκολο να γνωρίζετε πού βρίσκεται ο στόλος σας και τι συμβαίνει στο δρόμο.

Φυσικά, η ζωντανή ροή χρησιμοποιεί σημαντικό όγκο δεδομένων, γι’ αυτό η βελτιστοποίηση της χρήσης είναι απαραίτητη για τη διατήρηση του κόστους σε χαμηλά επίπεδα. Για να αποτρέψει τις επιχειρήσεις από το να αντιμετωπίσουν αυξημένο κόστος διακομιστή, το Navixy θα πει στην κάμερα να σταματήσει τη ροή μόλις κλείσει το παράθυρο βίντεο ή επιλεγεί μια διαφορετική μονάδα πλατφόρμας. Το κλείσιμο του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης θα σταματήσει επίσης τη ροή, αν και αυτό μπορεί να εξαρτάται από το εάν χρησιμοποιούνται ορισμένες επεκτάσεις ιστού.

Ζωντανή ροή διπλής κάμερας από το JC400 στο Navixy

Προηγμένη τηλεματική βίντεο με την Fleet365 και το JC400- Δείτε ζωντανά βίντεο από το JC400

Αναπαραγωγή και βίντεο Γεγονότος

 

Όταν ένας διαχειριστής στόλου λαμβάνει μια ειδοποίηση ασφαλείας μέσω του JC400, μπορεί να κάνει check-in με το άτομο που οδηγεί και να δει τι συνέβη μόλις με την αναπαραγωγή βίντεο.

Η GlobalFleet υποστηρίζει την αναπαραγωγή βίντεο για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τι οδήγησε στο συμβάν ενεργοποίησης ειδοποίησης. Κάθε σχετικό αρχείο βίντεο περιλαμβάνει επίσης πληροφορίες GPS που βοηθούν στην αναδημιουργία προηγούμενων γεγονότων, εμφανίζοντας ακριβώς πού έλαβε χώρα ένα συμβάν ενεργοποίησης. Αυτό μπορεί να διευκολύνει την εξέταση μιας σύγκρουσης ή άλλου περιστατικού.

Όταν συμβαίνει το αδιανόητο, η κατοχή βίντεο αποδεικτικών στοιχείων για το τι συνέβη μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ευτυχώς, ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του JC400 είναι η εγγραφή και η αποθήκευση αρχείων για μελλοντική αναφορά. Αυτό μπορεί να γίνει επιλέγοντας μια ειδοποίηση που ενεργοποιείται από συμβάν ή κοιτάζοντας το ιστορικό της συσκευής μέσω της λίστας Αντικείμενα.Η GlobalFleet αποθηκεύει αρχεία για έως και 30 ημέρες, επομένως φροντίστε να κατεβάσετε τυχόν κλιπ που πρέπει να διατηρηθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αφού επιλέξετε ένα χρονικό εύρος, όλα τα σχετικά συμβάντα θα είναι διαθέσιμα για έλεγχο—συμπεριλαμβανομένης της διαδρομής που έκανε ο οδηγός, καθώς και της ημερομηνίας, της ώρας και της ταχύτητας. Επιπλέον, εάν ένα συμβάν αναγκάσει το JC400 να αποθηκεύσει το υλικό, το αρχείο θα είναι διαθέσιμο για προβολή κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της μικρής κάμερας.

Για παράδειγμα, μια εταιρεία μπορεί να χρειαστεί να αποδείξει ότι δεν έφταιγε σε μια συντριβή. Κατά την υποβολή αίτησης ασφάλισης και την επιδίωξη αξίωσης, η εταιρεία μπορεί να ελέγξει το βίντεο από εκείνη την ημέρα για να βρει την ηχογράφηση που δείχνει τι οδήγησε στο ατύχημα. Για πρόσθετα συμβάντα ενεργοποίησης που υποστηρίζονται από το JC400, δείτε την παρακάτω λίστα.

 

 • Δόνηση
 • Σύγκρουση
 • σύνθημα κινδύνου
 • Εξωτερική ισχύς χαμηλή
 • Η εξωτερική τροφοδοσία αποσυνδέθηκε
 • Υπερβολική ταχύτητα
 • Σκληρή οδήγηση
 • Κούραση στην οδήγηση

Προηγμένη τηλεματική βίντεο με την Fleet365 και το JC400

driver telematics

Αισθητήρες και βοηθητικές λειτουργίες

 

Όπως αναφέρθηκε, η κάμερα JC400 μπορεί να επεκτείνει τις δυνατότητες του στόλου σας με τη βοήθεια ενός ευρέος φάσματος πιθανών αισθητήρων. Χάρη σε επιλογές όπως αισθητήρες καυσίμου και θερμοκρασίας, αναγνωριστικό οδηγού και κουμπιά SOS, οι χρήστες έχουν περισσότερες επιλογές όταν πρόκειται να προσαρμόσουν τη ρύθμιση του ταμπλό τους. Επιπλέον, τέτοιες συσκευές μπορούν όλες να συνεισφέρουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα προαναφερθέντα συμβάντα και σχετικά αρχεία βίντεο.

Το JC400 διαθέτει διεπαφή RS232 για τη σύνδεση καυσίμου, θερμοκρασίας, πόρτας και άλλων αισθητήρων. Αυτά λαμβάνουν μετρήσεις και στέλνουν ειδοποιήσεις εάν η τιμή είναι εκτός του προκαθορισμένου ορίου. Επιπλέον, αυτή η κάμερα είναι συμβατή με κουμπιά SOS για την ασφάλεια του οδηγού, καθώς αυτή η λειτουργία μπορεί να διαμορφωθεί για εγγραφή βίντεο όταν ενεργοποιηθεί. Τέλος, το ρελέ ACC του JC400 επιτρέπει τη διακοπή του κινητήρα σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

 

 • Αισθητήρας καυσίμου
 • Αισθητήρας θερμοκρασίας
 • Αισθητήρας πόρτας
 • Ανίχνευση σύγκρουσης
 • Ταυτότητα οδηγού
 • σύνθημα κινδύνου
 • Μόνιτορ πίεσης ελαστικών
 • Αποκοπή ρελέ κινητήρα

Για πρόσθετες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην ειδική σελίδα συσκευής του JC400 ή επικοινωνήστε με ένα μέλος της ομάδας υποστήριξής μας στη διεύθυνση support@fleet365.gr

Ειδοποιήσεις και αναφορές JC400

 

Προηγμένη τηλεματική βίντεο με την Fleet365 και το JC400 και η προσαρμόσιμη φύση της πλατφόρμας μας επιτρέπουν στους στόλους να εντοπίζουν τις επιχειρηματικές ανεπάρκειες, να δημιουργούν πίνακες βαθμολογίας οδηγών και να αναλύουν αναφορές για τη βελτίωση της συνολικής απόδοσης.

Όχι μόνο οι ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο κάνουν τη διαφορά όσον αφορά την ενημέρωση, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία διορατικών αναφορών. Για παράδειγμα, το Navixy καθιστά δυνατή τη δημιουργία αναφορών για κατεστραμμένες συνδέσεις, οδικά συμβάντα και άλλα, ενημερώνοντας τους στόλους για το πού και πότε συμβαίνουν ορισμένα ζητήματα. Στη συνέχεια, οι εταιρείες μπορούν να αναζητήσουν μοτίβα και τελικά να βρουν μια λύση.

Υπάρχει επίσης ένα σύστημα βαθμολόγησης οδηγών που βαθμολογεί τους υπαλλήλους με βάση τον αριθμό και τη σοβαρότητα των σκληρών γεγονότων οδήγησης στα οποία εμπλέκονται. Όταν χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα, επιλέξτε τις παραμέτρους που θα καθορίσουν τη βαθμολογία των υπαλλήλων σας. Ανάλογα με τη σοβαρότητα της ενέργειας, οι οδηγοί θα λάβουν μια μικρή, μέση ή βαριά παράβαση. Όταν ο διαχειριστής στόλου εκτελεί την αναφορά οδηγού, αυτές οι παραβάσεις σταθμίζονται και χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό της βαθμολογίας.

ποινές-οδηγών

Προηγμένη παρακολούθηση GPS + ροή βίντεο

Έχοντας ένα σύγχρονο ταμπλό κάμερα όπως το JC400 μπορεί να κάνει τους στόλους πιο ευέλικτους και πιο ασφαλείς. Επομένως, θα είστε καλύτερα προετοιμασμένοι να χειριστείτε γεγονότα που μπορούν να επηρεάσουν την ασφάλεια και την ασφάλεια.

Ανεξάρτητα από το πόσα άτομα βρίσκονται στο όχημα, η παρουσία της εγγραφής βίντεο μπορεί να προσφέρει σε όλους ηρεμία. Για παράδειγμα, οι εταιρείες rideshare χρησιμοποιούν κάμερες για να εξασφαλίσουν τη συμμόρφωση των επιβατών με τους κανόνες και να αποτρέψουν επικίνδυνες δραστηριότητες, καθώς κάποιος είναι λιγότερο πιθανό να διαπράξει ένα έγκλημα όταν γνωρίζει ότι καταγράφεται. Αυτό ισχύει επίσης για σόλο οδηγούς που ενδέχεται να διατρέχουν κίνδυνο ληστείας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η ενσωμάτωση του JC400 με κουμπιά SOS και παρακολούθηση GPS σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι και οι επιβάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης με μεγαλύτερη ταχύτητα.

Μαζί με τη βελτίωση της ασφάλειας μέσω προηγμένης παρακολούθησης, το JC400 παρέχει επίσης σκληρές ειδοποιήσεις οδήγησης για να βοηθήσει στην εκπαίδευση των εργαζομένων πίσω από το τιμόνι. Όταν ένας διαχειριστής στόλου λαμβάνει πολλαπλές ειδοποιήσεις για παραβάσεις οδήγησης, μπορεί να κάνει check in με το εν λόγω άτομο. Επιπλέον, η βαθμολογία οδήγησης θα αντικατοπτρίζει την απόδοση των εργαζομένων, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να απαντήσουν σε ποιους χρειάζονται καθοδήγηση . Εάν χρειάζεται να ελέγξουν το βίντεο του συμβάντος, είναι εύκολο να πραγματοποιήσουν αναζήτηση στο ιστορικό της συσκευής και να επαναλάβουν ό,τι εμφανίστηκε στον χάρτη.

Τα σαφή στοιχεία είναι απαραίτητα για την απόδειξη της αθωότητας μετά από σύγκρουση. Επιπλέον, το να έχετε στη διάθεσή σας βίντεο μπορεί να προστατεύσει τις εταιρείες από απάτη. Όταν έρθει η ώρα να υποβάλετε αξίωση, οι επιχειρήσεις δεν θα χρειάζεται να βασίζονται αποκλειστικά σε μάρτυρες ή στη δήλωση του υπαλλήλου. Αντίθετα, βίντεο υψηλής ποιότητας από το JC400 θα δείξει ακριβώς τι συνέβη.

H Fleet365 είναι έτοιμη να βοηθήσει μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις να υιοθετήσουν λύσεις ροής βίντεο, επομένως επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για την κάμερα Jimi IoT JC400 ή να ξεκινήσετε μια δωρεάν δοκιμή  της πλατφόρμας διαχείρισης πόρων για κινητά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top
My account
Δωρεάν Δοκιμή
Χρηματοδότηση Gps
GPS VIDEO
Αρέσει σε %d bloggers: