Gps Trackers

Gps trackers


Gps Trackers by Fleet365

Gps trackers. Δώστε την Δυνατότητα στις εταιρείες να παρέχουν ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς και εξαιρετική εμπειρία πελατών.

Πλούσιο. Ευαίσθητο. Εξατομικευμένο

Απολαύστε τη διεπαφή που βασίζεται σε παράθυρο που συνδυάζει την ευελιξία, την ανταπόκριση και την ευκολία χρήσης.
Λάβετε τα εργαλεία ή τις πληροφορίες που χρειάζεστε – εξίσου βολικά στον επιτραπέζιο υπολογιστή και τις φορητές συσκευές σας.

gps trackers

gps trackers

Μετατροπή των  δεδομένων σε βασικές πληροφορίες και
λήψη έξυπνων επιχειρηματικών αποφάσεων.

Συνδέστε στοιχεία, χάρτες, δεδομένα και άτομα σε πραγματικό χρόνο για να λάβετε πιο έξυπνες, ταχύτερες αποφάσεις και να βελτιώσετε την ασφάλεια.

 • Επωφεληθείτε από μια σουίτα χαρτών για ολόκληρο τον κόσμο μας, κατασκευασμένο από τα καλύτερα διαθέσιμα δεδομένα από κοινότητες και επαγγελματικές υπηρεσίες, που παρουσιάζονται σε πολλαπλά χαρτογραφικά στυλ.
 • Εμπλουτίστε την ορατότητα συνδυάζοντας ένα ευρύ φάσμα εργαλείων και βάσεων δεδομένων για οδηγίες, γεωκωδικοποίηση, κίνηση, τοποθεσίες gsm/wifi και πολλούς άλλους γεωχωρικούς πόρους.
 • Λάβετε γνώση της δραστηριότητας περιουσιακών στοιχείων «στη στιγμή» για να στοχεύσετε με ακρίβεια στόχους και ζητήματα και να παραδώσετε σχετικές πληροφορίες σε όλα τα επιχειρηματικά τμήματα στον οργανισμό σας.

Κομμάτια, Εκδηλώσεις και η απίστευτη Μηχανή του Χρόνου μας.

Τώρα ο καθένας μπορεί να μάθει το ιστορικό, γρήγορα και λεπτομερώς. Πού μετακινήθηκαν τα οχήματα, πότε και πώς το έκαναν – Το GlobalFleet παρέχει άμεση πρόσβαση στις απαντήσεις για όλους.

 • Διατηρώντας ένα λεπτομερές ιστορικό κάθε ταξιδιού για έως και αρκετά χρόνια, η Fleet365 αποκαλύπτει όλες τις πληροφορίες σχετικά με κινήσεις και γεγονότα με μια αποκλειστική διεπαφή, γρήγορη και εύκολη.
 • Μια γρήγορη αξιολόγηση οποιωνδήποτε δεδομένων από το παρελθόν είναι δυνατή μέσω λίστας κομματιών, διαφόρων προβολών χάρτη και φιλτραρίσματος συμβάντων. Μεγενθύνοντάς το από απλοποιημένη προβολή σε πιο κοντινές κλίμακες, ο θεατής μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση με πλούσια δεδομένα, να συγκρίνει και να επεξεργαστεί περισσότερα δεδομένα χωρίς πολυπλοκότητα.
 • H Time Machine είναι ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που προσφέρει η Fleet365. Επιτρέπει στους χρήστες να επαναφέρουν το χρόνο και να αναπαράγουν παλιές κινήσεις και γεγονότα σαν να περνούσαν μέσα στο χρόνο.

Δημιουργήστε πίνακα ελέγχου που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε
και να κατανοήσετε τα πλούσια Δεδομένα Τηλεμετρίας.

Περιηγηθείτε σε μια συλλογή δυναμικών και διαδραστικών γραφικών στοιχείων που μπορούν να διαμορφωθούν για να διατηρήσουν την επίγνωση της κατάστασης για όλες τις πτυχές και τα τρέχοντα γεγονότα.

 • Διαχειριστείτε τη συγχώνευση πληροφοριών από όλες τις πιθανές πηγές συνδυάζοντας γραφικά στοιχεία που είναι χρήσιμα μόνο για τις εργασίες και τις ροές εργασίας σας.
 • Επωφεληθείτε από την οπτικοποίηση που συγκεντρώνει κείμενο, τιμές, εικονίδια και στοιχεία ελέγχου στο πλαίσιο των διαθέσιμων λειτουργιών υλικού, των σχημάτων καλωδίωσης και των εφαρμογών.
 • Λάβετε γνώσεις για ενημερωμένες πληροφορίες από όλες τις πιθανές πηγές χωρίς κίνδυνο υπερφόρτωσης. Μείνετε συνδεδεμένοι με τις συσκευές σας και αλλάξτε εύκολα περιφερειακό εξοπλισμό μέσω διαδραστικών στοιχείων ελέγχου.

Επίμονη & επίγνωση του τι συμβαίνει.

Όπου κι αν βρίσκεστε, θα ειδοποιηθείτε αμέσως για σημαντικές ή ενοχλητικές δραστηριότητες.

 • Προσθέστε και διαχειριστείτε εύκολα κανόνες συμβάντων χρησιμοποιώντας το διαισθητικό εργαλείο οδηγού που σας καθοδηγεί στην επιλογή του τύπου συμβάντος, στην επιλογή επηρεαζόμενων στοιχείων, στη ρύθμιση γεωγραφικών και χρονικών περιορισμών και παραμέτρων για συγκεκριμένα συμβάντα.
 • Λάβετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για να γνωρίζετε τι συμβαίνει, τη στιγμή που συμβαίνει. Επιλέξτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω SMS, email, ειδοποίησης push ή αυτόματης τηλεφωνικής κλήσης. Το μήνυμα περιέχει όλες τις σχετικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του συνδέσμου χάρτη όπου συνέβη.
 • Σε αντίθεση με πολλά παραδοσιακά συστήματα που μπορούν να ειδοποιούν τον χρήστη μόνο για συμβάντα συναγερμού που δημιουργούνται από συσκευές, η GlobalFleet σάς επιτρέπει να γνωρίζετε τι συμβαίνει με δεκάδες συμβάντα που παρακολουθούνται από την πλευρά του διακομιστή, όπως η ανίχνευση παρεμβολών, η μεγάλη αδράνεια ή η υπέρβαση του εύρους τιμών αισθητήρα.

Αποκτήστε πλήρη προβολή της αποτελεσματικότητας και του κόστους της επιχείρησης.

Οι δυναμικές αναφορές παρέχουν μια τρέχουσα, περιεκτική εικόνα όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, της χρήσης του στόλου και της αποτελεσματικότητας του κινητού εργατικού δυναμικού.

 • Ανακτήστε λεπτομερείς και συνοπτικές αναφορές σχετικά με ταξίδια, επισκέψεις, δραστηριότητα στόλου και μετακινούμενου εργατικού δυναμικού, παρακολούθηση καυσίμων, ποιότητα οδήγησης, ασφάλεια και άλλα για να βοηθήσετε στη δημιουργία πιο αποτελεσματικών επιχειρήσεων.
 • Λάβετε μια εύκολη, ακριβή ανάγνωση για όλα όσα συμβαίνουν από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Χρησιμοποιήστε διαδραστικούς πίνακες και γραφήματα, εξάγετε αποτελέσματα ως αρχεία Excel και PDF ή στείλτε τα με email στα εισερχόμενά σας σε τακτική βάση.
 • Δείτε λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε επιχειρησιακό πλεονέκτημα, συγκρίνετε ομάδες και ομάδες οχημάτων ή λάβετε συνοπτική επισκόπηση απόδοσης για να αναπτυχθείτε με επιτυχία.
 • Αναλύστε μεγάλα δεδομένα σε πολλαπλά στοιχεία, έχοντας εμπιστοσύνη ότι η αναφορά θα παραδοθεί σύντομα – χάρη στους βελτιστοποιημένους αλγόριθμους, τον κατανεμημένο υπολογισμό, την προσωρινή αποθήκευση δεδομένων και την προεπεξεργασία στο παρασκήνιο.

Ισχυρός και βελτιωμένος έλεγχος των συσκευών.

H Fleet365 προσφέρει δυνατότητες διαχείρισης συσκευών ως μια πιο ολοκληρωμένη και εύκολη λύση.

 • Απελευθερώστε τους πελάτες σας από την ταλαιπωρία της αλλαγής ρυθμίσεων με καλώδια και προγράμματα οδήγησης από τις τοποθεσίες τους. Μπορούν να αφαιρέσουν τις βαρετές εντολές και να κάνουν όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις από απόσταση και ευέλικτες με εύχρηστα διαδραστικά widget.
 • Η τεχνολογία Over-the-air (OTA) εφαρμόζεται αποτελεσματικά στη στοίβα εντολών GPRS/IP στο μέγιστο – ξεχωριστά για κάθε μοντέλο συσκευής. Μειώνει το κόστος εξυπηρέτησης και επικοινωνίας και επιτρέπει τη διαμόρφωση συσκευών ακόμα και αν ήταν προσωρινά εκτός σύνδεσης.
 • Οι επαγγελματίες πελάτες με μεγάλους στόλους και μεγάλο αριθμό υπαλλήλων μπορούν να αυτοματοποιήσουν τη ρύθμιση και τη διαμόρφωση εφαρμόζοντας επιλεγμένες ρυθμίσεις σε πολλές συσκευές.

Ρυθμίστε και διαμορφώστε τους συνδεδεμένους αισθητήρες
στο νέο επίπεδο άνεσης.

Η Fleet365 μεγιστοποιεί τις ευκαιρίες τηλεμετρίας και ελαχιστοποιεί το κενό . Με την εύκολη εγκατάσταση και διαμόρφωση, δεν υπάρχει απλός χώρος για περιστασιακά σφάλματα και ρουτίνες που χάνουν χρόνο.

 • Προσθέστε μεγάλη γκάμα αισθητήρων που σχετίζονται με την τηλεμετρία και την ασφάλεια του οχήματος
 • Διαμορφώστε τις παραμέτρους του αισθητήρα που είναι υπεύθυνες για την προεπεξεργασία δεδομένων
 • Μεταφορτώστε μεγάλους πίνακες βαθμονόμησης σε πολλές μορφές αρχείων
 • Χρησιμοποιήστε τύπους και συνδυασμό αισθητήρων για ακριβείς μετρήσεις
 
 

Αλλάξτε τον τρόπο εμφάνισης και
συμπεριφοράς της διεπαφής σας για να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Οι προτιμήσεις χρήστη σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε τη συμπεριφορά και την εμφάνιση της διεπαφής Ιστού ώστε να ταιριάζει καλύτερα με τις ρυθμίσεις της περιοχής σας και την προτιμώμενη εμφάνιση.

 • Αποκτήστε πρόσβαση στις καλύτερες διαθέσιμες γεωχωρικές πηγές για αναζήτηση διευθύνσεων, γεωκωδικοποίηση, δρομολόγηση, LBS και άλλα.
 • Εφαρμόστε τοπικές ρυθμίσεις όπως γλώσσα και ζώνη ώρας. Περισσότερες γλώσσες και νομίσματα μπορούν να προστεθούν κατόπιν αιτήματος.
 • Δείτε τις συναλλαγές υπολοίπου, αλλάξτε το πρόγραμμα τιμολογίων, ελέγξτε τις καταστάσεις τιμολόγησης και αποκτήστε πρόσβαση σε διάφορες επιλογές πληρωμής για να ξαναγεμίσετε το υπόλοιπο.

Προσφέρετε εξελιγμένες εφαρμογές για επαγγελματίες πελάτες

Δώστε στους επιχειρηματίες χρήστες την ακριβή λειτουργικότητα που χρειάζονται με εφαρμογές που αφορούν τον κλάδο.
Επωφεληθείτε από εστιασμένες λύσεις για να ενδυναμώσετε τους πελάτες σας με μια εμπειρία χρήστη σχεδιασμένη για διαφορετικές ανάγκες και επίπεδα δεξιοτήτων.
Αποκτήστε περισσότερα κέρδη από την παροχή εξατομικευμένων πακέτων υπηρεσιών για όσους το χρειάζονται πραγματικά

gps trackers

gps trackers

«Tasks» – Διαφάνεια στη Διαχείριση Κινητού Εργατικού Δυναμικού
Η εφαρμογή Tasks επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται το κινητό εργατικό δυναμικό τους με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Βασίζεται στην τοποθεσία GPS των υπαλλήλων και στις εργασίες που τους έχουν ανατεθεί.

 

 

 • Δημιουργήστε εργασίες γρήγορα στο χάρτη ή στη γραμμή χρόνου. Δημιουργήστε αντίγραφα εργασιών και προγραμματίστε επαναλαμβανόμενες εργασίες. Εισαγάγετε εργασίες από συστήματα ERP και CRM με το API και το εργαλείο μεταφόρτωσης αρχείων.
 • Αναθέστε εργασίες στους υπαλλήλους, ορίστε ημερομηνίες και ώρες λήξης, ορίστε πιθανή καθυστέρηση και ελάχιστη διάρκεια για να υπολογίσετε το τρέχον επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών σας.
 • Προβολή εργασιών ανά επιλεγμένο εύρος ημερομηνιών, κατά κατάσταση, ανά υπάλληλο ή ανά ετικέτες.
 • Χρησιμοποιήστε αναλυτικές αναφορές για να δείτε την επιτυχία των εργαζομένων σας. Συγκρίνετε μεμονωμένους εργαζόμενους και ομάδες. Δείτε πώς οι προσπάθειές σας αυξάνουν τη συνολική παραγωγικότητα από μήνα σε μήνα.

Gps Trackers Fleet – Βελτίωση της παραγωγικότητας και της ασφάλειας

gps trackers

gps trackers

Το «Fleet» είναι μία από τις ενσωματωμένες εφαρμογές για χειριστές στόλου. Η εφαρμογή της εξελίσσεται γρήγορα και περιέχει μια μεγάλη γκάμα εργαλείων για τη βελτίωση της παραγωγικότητας και της ασφάλειας του στόλου.

 • Η εσωτερική βάση δεδομένων διατηρεί τα πάντα για τα οχήματα και τους οδηγούς. Συλλέγει όλα τα τεχνικά και τακτικά δεδομένα σχετικά με τη χρήση, τη συντήρηση και τα ατυχήματα, τα οποία λαμβάνονται από συσκευές AVL και προστίθενται χειροκίνητα από τους αποστολείς.
 • Αναλύστε τα πρότυπα κατανάλωσης καυσίμου για κάθε οδηγό, υπολογίστε με ακρίβεια το κόστος και βελτιώστε την οικονομία καυσίμου.
 • Τα διαγνωστικά συντήρησης και επισκευής αποστέλλονται απευθείας από το όχημα και βοηθούν στην πρόβλεψη βλαβών και στη μείωση του χρόνου διακοπής λειτουργίας. Οι χειριστές στόλου λαμβάνουν προειδοποιήσεις «Έλεγχος κινητήρα», διαβάζουν εξ αποστάσεως τους κωδικούς σφάλματος DTC και μπορούν να προγραμματίσουν τακτικές δραστηριότητες συντήρησης με βάση τα στατιστικά στοιχεία χρήσης του οχήματος.
 • Ενδυναμώστε τους οδηγούς να υιοθετήσουν καλύτερο στυλ οδήγησης και μειώστε τα ποσοστά ατυχημάτων με την ατομική παρακολούθηση της οδηγικής συμπεριφοράς. Δείτε πώς επηρεάζει το κόστος που σχετίζεται με την επισκευή του οχήματος και την κατανάλωση καυσίμου.
 • Χρησιμοποιήστε την επαλήθευση εξουσιοδότησης των οδηγών για αντικλεπτική και ακριβή υπολογισμό των μισθών και της προσωπικής παραγωγικότητας.

ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ GPS TRACKER ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

magnetic-gps-tracker

magnetic-gps-tracker

Μαγνητικό Gps tracker με μεγάλη μπαταρία και γρήγορη Τοποθέτηση.

Απλώς συνδέστε το σε μια επίπεδη μαγνητική μεταλλική επιφάνεια του οχήματός σας.

 

 • Πρόγραμμα για παρακολούθηση Online
 • Χωρίς συμβόλαια,
 • χωρίς χρέωση,
 • Ακύρωση ανά πάσα στιγμή

Η υπηρεσία περιλαμβάνει πρόσβαση σε μια δωρεάν εφαρμογή παρακολούθησης GPS, εφαρμογή Ιστού που φιλοξενείται στο Cloud (προσβάσιμη από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού), πρόγραμμα δεδομένων και αποθήκευση δεδομένων έως και 24 μήνες.

Εφαρμογή για IOS και Android για εύκολη παρακολούθηση
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 2 μηνών – Η καλύτερη στην κατηγορία!
Εύκολη εγκατάσταση 10 δευτερολέπτων

Αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις –

Λαβένετε ένα e-mail και ένα Pop up Alert κάθε φορά που ο οδηγός σας φύγει από μια καθορισμένη περιοχή, ή κάθε φορά που θα κινηθεί η συσκευή παρακολούθησης του οχήματος, κ.λπ.
Δημιουργήστε αναφορές για τα ταξίδια που πραγματοποιηούνται, την ταχύτητα, τις στάσεις και πολλά άλλα.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ
 • Απόκλιση από τη διαδρομή
 • Απόσταση μεταξύ άλλων gps ή Από τον ιδιοκτήτη
 • Είσοδος ή έξοδος από την περίφραξη
 • Υπερβολική οδήγηση
 • Υπερβολικό πάρκινγκ
 • Χαμηλή μπαταρία
 • Αλλαγή Κατάστασης επαφών
 • Ανίχνευση κατάστασης στάθμευσης
 • Ειδοποίηση SOS
 • Ταχύτητα (σχετικά με την πλατφόρμα)
 • Αλλαγή κατάστασης εργασίας
 • Απόσπασης του gps tracker από το όχημα
 • Aπενεργοπoίησης του gps tracker ή χωρίς σύνδεση

Ενημερωθείτε για το Μαγνητικό Gps Tracker που σας ταιριάζει.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

FLEET-MANAGMENT
Ελέγξτε τον στόλο σας

Σχεδιασμός σύνθετων διαδρομών, προσαρμογή στις μεταβαλλόμενες συνθήκες σε πραγματικό χρόνο και χρησιμοποίηση αναλυτικών στοιχείων για περαιτέρω βελτιστοποίηση του στόλου σας.

Η διαχείριση των λειτουργιών του στόλου είναι απίστευτα περίπλοκη. Περιλαμβάνει τον υπολογισμό της πιο ακριβούς διαδρομής τόσο για μεμονωμένους οδηγούς όσο και για ολόκληρους στόλους, ενώ λαμβάνονται υπόψη οι οδικές συνθήκες, οι ενημερώσεις, η συμμόρφωση με την ασφάλεια, η αποτελεσματικότητα, το κόστος και άλλοι περιορισμοί.

 

 • Η σουίτα υπηρεσιών διαχείρισης στόλου μας κάνει όλα αυτά για εσάς, βοηθώντας σας να αξιολογήσετε, να σχεδιάσετε, να συντονίσετε και να εξορθολογίσετε τη λειτουργία του στόλου σας.
 • Βελτιστοποίηση της διαχείρισης του στόλου σας με  σχεδιασμό δύσκολων διαδρομών και ανάλυση της συμπεριφοράς φορτηγού και οδηγού οποιουδήποτε μεγέθους στόλου.
 • Επίλυση σύνθετων προβλημάτων χρησιμοποιώντας τα παγκόσμια προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
 • Μετατρέψτε τις πυκνές πληροφορίες σε εύκολες, αναλυτικές οδηγίες, συμπεριλαμβανομένων αξιόπιστων και δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, όπως κλείσιμο λωρίδων, χαμηλές γέφυρες και άλλους περιορισμούς.

Υπολογίστε τις βέλτιστες     διαδρομές αναθέτοντας τις σωστές εργασίες στους σωστούς οδηγούς χρησιμοποιώντας το FLEET365.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΛΟΥ

Παρακολούθηση γεγονότων

Προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού (ADAS)
Τρακάρισμα
Απόκλιση από τη διαδρομή
Απόσταση μεταξύ αντικειμένων
Αλλαγή προγράμματος οδήγησης
Υπερβολικό ρελαντί κινητήρα
Υπερβολικό ρελαντί κινητήρα
Είσοδος ή έξοδος από το geofence
Υπερβολική οδήγηση
Υπερβολικό πάρκινγκ
Εξωτερική διακοπή ρεύματος
Αλλαγή στάθμης καυσίμου
Εμπλοκή GSM
Σκληρή οδήγηση
Αναγνώριση μέσω RFID/iButton/Κάμερας
Ενεργοποίηση εισόδων
Αναφορά τοποθεσίας κατά παραγγελία
Χαμηλή μπαταρία
Ενεργοποίηση εξόδων
Παράμετρος στο εύρος
Ανίχνευση κατάστασης στάθμευσης
Πατώντας το κουμπί SOS
Ταχύτητα (σχετικά με την πλατφόρμα)
Αλλαγή κατάστασης εργασίας
Το Tracker απενεργοποιήθηκε ή χάθηκε η σύνδεση
Παραβιάστηκε η  γεωγραφικής προστασία που δημιουργήθηκε αυτόματα
Μη εξουσιοδοτημένη μετακίνηση

Διασφάλιση Κατάσταση εμπορευμάτων

 

Εκτίμηση της μηχανικής επίδρασης,  της επικίνδυνης οδήγησης και εκφόρτωσης. Μείνετε ενήμεροι για πτώσεις και συντριβές. Λάβετε συναγερμούς σε περίπτωση παράκαμψης. Προστατέψτε την ιδιοκτησία και ζητήστε αποζημιώσεις για εύλογες ζημιές

Διατήρηση των προϊόντων φρέσκα και ασφαλή

 

Ελέγξτε τη θερμοκρασία και την υγρασία μέσα στο φορτηγό. Παρακολουθήστε τη θερμοκρασία περιβάλλοντος και υπολογίστε πιθανούς κινδύνους. Απενεργοποιήστε το άνοιγμα των θυρών για να διατηρήσετε την τέλεια φρεσκάδα των ευπαθών αγαθών.

Προστατέψτε και  αξιοποιήστε τον  εξοπλισμό

 

Μάθετε πότε, πού και για πόσο καιρό χρησιμοποιήθηκε ο ακριβός εξοπλισμός (γερανοί, περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα κ.λπ.). Αυξήστε την αποδοτικότητα των εσωτερικών μηχανών και των ενοικιαζόμενων εγκαταστάσεων.

Μεγάλα διαφανή δεδομένα

 

Εισαγάγετε μια προσέγγιση χωρίς χαρτί και κρατήστε όλα τα δεδομένα ταξιδιού σε ένα ψηφιακό μέρος. Χρησιμοποιήστε απλό και ισχυρό API REST για εισαγωγή και εξαγωγή δεδομένων για προηγμένη ανάλυση και ενοποιήσεις

Εγγυημένος χρόνος παράδοσης

 

Προσφέρετε εξαιρετική εμπειρία πελατών με γρήγορες και έγκαιρες παραδόσεις. Υπολογισμός του ακριβή χρόνου και  τιμολόγηση των υπηρεσιών με βάση τα ολοκληρωμένα δεδομένα ταξιδιού.

Σύνδεση οποιαδήποτε συσκευής GPS Tracker

Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε συσκευή GPS  και IoT που θέλετε. Ελάτε με οποιονδήποτε αριθμό συσκευών από οποιοδήποτε πάροχο , και εισάγετε εύκολα γεωγραφικές περιοχές και POI στην FLEET365. Ενεργοποίηση και ρύθμισης του υλικό σε δευτερόλεπτα.

Back to top
My account
Δωρεάν Δοκιμή
Χρηματοδότηση Gps
GPS VIDEO