Μεγαλώστε με την αυτοματοποίηση υπηρεσιών γραφείου-κινητού: ένας ακόμη πελάτης την ημέρα

Λύσεις διαχείρισης κινητού εργατικού δυναμικού

 

Οι λύσεις διαχείρισης κινητού εργατικού δυναμικού συμβάλλουν σημαντικά στη βελτίωση της απόδοσης του πεδίου και τη μείωση των δαπανών με τρεις συνιστώσες: πειθαρχία, μείωση του κόστους καυσίμου και αυτοματοποίηση της ροής εργασίας. Αλλά είναι πολύ ασαφές νούμερο για τις επιχειρήσεις.

Οι πλατφόρμες και οι υπηρεσίες προτιμούν να μοιράζονται τα μέγιστα ή τα μέσα αποτελέσματα. Σίγουρα, η ανάπτυξη κατά 30-40% είναι εφικτή, όπως επιτεύχθηκε από πολλές εταιρείες με τη βοήθεια των συνεργατών μας. Σήμερα θέλουμε να ακολουθήσουμε έναν άλλο τρόπο και να παρουσιάσουμε τα ελάχιστα αποτελέσματα: αυτά που μπορείτε να εγγυηθείτε στους πελάτες σας ανεξάρτητα από τη σφαίρα, το μέγεθος ή την περιοχή τους.

10% αύξηση της παραγωγικότητας ανά εργαζόμενο

Παρόλο που κάθε προϊόν μπορεί να έχει ελάχιστο ποσοστό απόδοσης 0%, δεν είναι η περίπτωση διαχείρισης υπηρεσιών πεδίου. Λόγω των τριών όχι και τόσο μυστικών συστατικών, η αύξηση της απόδοσης θα είναι τουλάχιστον 15%. Μεταφράζεται σε επιχειρηματικούς όρους: προηγουμένως ένας μετακινούμενος εργαζόμενος επισκεπτόταν 10 πελάτες την ημέρα, τώρα είναι 11. Μια παραγγελία παραπάνω την ημέρα σημαίνει το πλεόνασμα των 22 παραγγελιών το μήνα. Και ακόμα μιλάμε για τα αποτελέσματα ενός υπαλλήλου. Πολλαπλασιάστε το 22 με τον αριθμό της ομάδας και θα συνοψιστεί σε μια φανταστική αύξηση. Λοιπόν, ποια είναι τα συστατικά;

Πειθαρχία. Οι υπάλληλοι του πεδίου γνωρίζουν ότι τυχόν χρόνος ρελαντί, προσωπικά ταξίδια ή παραμελημένοι πελάτες θα ανακαλυφθούν από την πλατφόρμα υπηρεσιών πεδίου . Τώρα η εταιρεία δεν θα πληρώσει για μεγάλα περιττά διαλείμματα και ο εταιρικός στόλος δεν θα χρησιμοποιηθεί ως ιδιωτικό αυτοκίνητο. Αυτό βοηθά επίσης τους διαχειριστές να δουν την πραγματική εικόνα: πόσος χρόνος απαιτείται για τις εργασίες αποθήκης, επισκέψεις , διαπραγματεύσεις και  ταξίδια. Τα δεδομένα είναι πάντα διαθέσιμα χωρίς παραμόρφωση.

Βελτιστοποίηση διαδρομήςΗ εκλεπτυσμένη πειθαρχία θα βοηθήσει επίσης στον εξορθολογισμό του κόστους των καυσίμων. Αλλά το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων θα καλυφθεί από την βελτιστοποίηση διαδρομής. Λιγότερα χιλιόμετρα, λιγότερη κατανάλωση καυσίμου, λιγότερη φθορά και τελικά λιγότερο χρόνο στο τιμόνι. Για να αξιοποιήσει αυτά τα προνόμια, ένας χρήστης χρειάζεται απλώς να πατήσει το κουμπί Βελτιστοποίηση . Η πλοήγηση στροφή προς στροφή θα γίνεται από τις πιο  αξιόπιστες υπηρεσίες στον κόσμο-Waze, χάρτες Google ή Yandex.

Αυτόματη ροή εργασίας. Οι αναφορές χρειάζονται πολύ χρόνο και μπορεί ακόμα να έχουν λάθος μορφή, ελαττωματικές εισόδους ή λανθασμένους υπολογισμούς – ας πούμε τυχαία. Η fleet365 επιτρέπει την αυτόματη δημιουργία αναλυτικών στοιχείων για όλα τα σημαντικά, από αναφορές ταξιδιών έως εργασίες και άλλους KPI. Η πλατφόρμα θα στείλει τις αναφορές στους διαχειριστές επίσης αυτόματα.

Επιπλέον παραγγελίες χωρίς επιπλέον εργαζόμενους

 

Τι σημαίνει αυξημένη παραγωγικότητα για τις επιχειρήσεις; Δεν χρειάστηκε όλες οι εταιρείες να κλειδώσουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Οι παραδόσεις, τα σούπερ μάρκετ και το διαδικτυακό λιανικό εμπόριο έπρεπε να δουλεύουν περισσότερες ώρες από ποτέ.

Η αυξημένη παραγωγικότητα στον τομέα βοήθησε αυτές τις εταιρείες να κάνουν περισσότερα χωρίς να προσλάβουν επιπλέον βοήθεια, καθώς και να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα χωρίς επιπλέον έξοδα.

Σε άλλες περιπτώσεις, η αυξημένη απόδοση εγγυάται συνεχή λειτουργία, ό, τι κι αν γίνει. Οι υπάλληλοι πεδίου μπορούν να κάνουν περισσότερα ενώ κερδίζουν περισσότερα και φέρνουν περισσότερο κέρδος. Εάν οποιοδήποτε μέλος της ομάδας πάει διακοπές ή πάρει αναρρωτική άδεια, η εργασία θα συνεχιστεί χωρίς διακοπή, χωρίς να επηρεάζονται οι προθεσμίες και η εξυπηρέτηση πελατών.

Εύκολο να ξεκινήσει

Πολλές επιχειρήσεις επιλέγουν εφαρμογές για κινητά για την υπηρεσία πεδίου. Αυτά αποφέρουν κάποια προφανή οφέλη: καμία επένδυση υλικού και άμεση εκκίνηση. Εάν ένας πελάτης θέλει πιο εξελιγμένες λύσεις, συμπεριλαμβανομένης της τηλεματικής ψυχρής αλυσίδας ή στόλου, αυτές θα απαιτούν  GPS tracker και ειδικούς αισθητήρες. Οι πελάτες μπορεί να πιστεύουν ότι μια τέτοια λύση θα είναι δύσκολο να διαχειριστεί και να διαμορφωθεί, αλλά δεν είναι έτσι με την Fleet365. Μετατρέπουμε τις πολύπλοκες τεχνολογίες σε διαισθητικά εργαλεία και δεν φοβόμαστε να τις μοιραστούμε. Πρόσφατα έχουμε ξεκινήσει μια σειρά βίντεο με οδηγίες για να εμφανιστεί η λειτουργικότητα της πλατφόρμας ως έχει.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top
My account
Δωρεάν Δοκιμή
Χρηματοδότηση Gps
GPS VIDEO