Υψηλής τεχνολογίας γεωργία

high tech driven agriculture

Υψηλής τεχνολογίας γεωργία / Αγρόκτημα πιο έξυπνο. Χρησιμοποιήστε προσεκτικά τους πόρους, συλλέξτε αποτελεσματικά και αναλύστε τα δεδομένα.

Ελέγξτε τη θέση των ζώων

 

Παρακολουθήστε τη θέση βοοειδών, αλόγων και άλλων ζώων σε πραγματικό χρόνο. Ορίστε γεωφράγματα και λάβετε άμεσες ειδοποιήσεις εάν τα ζώα βρίσκονται εκτός εμβέλειας. Λάβετε έγκαιρες προειδοποιήσεις σε περίπτωση κλοπής.

Ανακτήστε τον χαμένο εξοπλισμό

 

Γνωρίστε ακριβώς πού βρίσκεται ο εξοπλισμός σας εάν χαθεί ή κλαπεί. Ελέγξτε τα δεδομένα για τυχόν περιόδους στο παρελθόν ή χρησιμοποιήστε Την χρονομηχανή για να αναδημιουργήσετε τα γεγονότα και τις τοποθεσίες.

Επωφεληθείτε από την αυτο-οδήγηση τρακτέρ

 

Σας παρουσιάζουμε τα  αποδοτικά τρακτέρ χωρίς οδηγό για εξοικονόμηση κόστους . Παρακολουθήστε ψηφιακά τις εργασίες. Λάβετε επείγουσες ειδοποιήσεις αν παρεκλίνει της πορίας  και ελέγξτε τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.

Αγκαλιάστε την γεωργία ακριβείας

 

Επιτρέψτε τη λήψη αποφάσεων ανά τετραγωνικό μέτρο ή ακόμη και ανά φυτό παρά για ένα χωράφι. Χρησιμοποιήστε ακριβή τοποθεσία για να ενεργοποιήσετε τις πιο αποδοτικές τεχνολογίες και να έχετε μια καλή συγκομιδή.

Διαχειριστείτε το χωράφι από απόσταση

 

Παρέχετε πρώτες λύσεις χρησιμοποιώντας ακριβή τοποθεσία GPS και ειδοποιήσεις. Εξοπλίστε το  GPS tracker με τυχόν ζωτικούς αισθητήρες και διαχειριστείτε τους απευθείας στην πλατφόρμα.

Αναπτύξτε drones και επιπλέον εξοπλισμό

 

Χρησιμοποιήστε drones όχι μόνο για χαρτογράφηση και έρευνες αλλά και για παράδοση λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων. Μείνετε πλήρως ενήμεροι για οποιαδήποτε κίνηση του ακριβού εξοπλισμού

Παρακολουθήστε τις κλιματικές συνθήκες

 

Χρησιμοποιήστε μετεωρολογικούς σταθμούς για να συγκεντρώσετε δεδομένα από διάφορους αισθητήρες και να προβλέψετε πιθανές ασθένειες των καλλιεργειών. Λάβετε ειδοποιήσεις για τη λήψη έγκαιρων μέτρων και την προστασία της συγκομιδής.

Μεγάλα δεδομένα, μεγάλη ανάλυση

 

Ενσωματώστε την πλατφόρμα παρακολούθησης GPS και τηλεματικής με άλλες εφαρμογές μέσω του REST API για συλλογή και ανάλυση δεδομένων. Κρατήστε όλες τις μετρήσεις σε ένα ψηφιακό μέρος.

Διατηρήστε τα προϊόντα φρέσκα και ασφαλή

 

Παραδώστε φρέσκα προϊόντα από το αγρόκτημα και εγγυηθείτε την ποιότητα και τη φρεσκάδα τους. Παρακολουθήστε τη θερμοκρασία και την υγρασία στο εσωτερικό του φορτηγού. Απολαύστε ομαλή και χωρίς ατυχήματα οδήγηση.

Back to top
My account
Δωρεάν Δοκιμή
Χρηματοδότηση Gps
GPS VIDEO