Προστασία ATM

ATM PROTECTION

Παρακολουθήστε κλεμμένα ΑΤΜ, μηχανήματα μετρητών
και κασέτες μετρητών για ανάκτηση…

Όλοι οι τύποι μηχανών που έχουν μετρητά στοχοποιούνται από κλέφτες. Οι εγκληματίες χρησιμοποιούν βαρύ  εξοπλισμό για να κλέψουν ολόκληρο το μηχάνημα ή χρησιμοποιούν εργαλεία για να το παραβιάσουν. Οι ειδικολι κλέφτες στοχοποιούν επίσης τεχνικούς ενώ εξυπηρετούν ή αναπληρώνουν μηχανές. Η σειρά   Fleet365  GpsTracker™  είναι ισχυρές συσκευές παρακολούθησης που, μαζί, προστατεύουν τα μηχανήματα και τις κασέτες μετρητών  από σχεδόν κάθε είδους παραβίαση. Ανιχνεύουν αυτόματα την επίθεση και ενεργοποιούν το προηγμένο σύστημα παρακολούθησης της Fleet365.

Fleet365  GpsTracker™/  Προστασία ATM

 

To Fleet365  GpsTracker™ είναι μια πλήρως αυτόματη λύση που ειδοποιεί αθόρυβα και αμέσως τoυς Διαχειριστές για την παραβίαση που  συμβαίνει. To Fleet365  GpsTracker™ παρακολουθεί το ATM ή το Cash Machine,  και τους εγκληματίες  με τα χρήματα κατά τη διαφυγή τους..

Σε Περίπτωση Παραβίασης

 Σε περίπτωση που το μηχάνημα αγγιστεί ή μετακινηθεί, η συσκευή παρακολούθησης θα ενεργοποιήσει αυτόματο αθόρυβο συναγερμό. Το μηχάνημα  έχει διαμορφωθεί για να αισθάνεται κίνηση και να ενεργεί ανάλογα όταν το  έχει κλίση. Μπορεί επίσης να ειδοποιεί την αίθουσα ελέγχου όποτε παραβιάζεται το ΑΤΜ σε συνδυασμό με μια σειρά έξτρα χαρακτηριστικών που για λόγους ασφαλείας δεν μπορούν να αναφερθούν

Περισσότερες Πληροφορίες και Δυνατότητες κατόπιν Πιστοποίησης Τράπεζας

Back to top
My account
Δωρεάν Δοκιμή
Χρηματοδότηση Gps
GPS VIDEO