Πετρέλαιο και Βενζίνη

Control Oil and Gas asset from fleet365

Παρέχετε ακριβείς τοποθεσίες και ολοκληρωμένη ορατότητα. Μειώστε το κόστος και ελαχιστοποιήστε τις απώλειες.

Καρφιτσώστε την Ακριβή Τοποθεσία/ Ελέγξτε Πετρέλαιο και Βενζίνη

 

Οι πλατφόρμες Γεώτρησης  βρίσκονται συχνά σε απομακρυσμένες περιοχές. Η ακριβής καρφωμένη τοποθεσία θα είναι ζωτικής σημασίας για τις παραδόσεις εξοπλισμού και την επιθεώρηση πιθανών τόπων γεώτρησης.

Εξοικονομήστε χρόνο διακοπής λειτουργίας του εξοπλισμού

 

Ελαχιστοποιήστε τον μη παραγωγικό χρόνο (NPT) με συντήρηση βάσει συνθηκών. Ενεργοποιήστε τη συντήρηση που έχει προγραμματιστεί κατά τις ώρες του κινητήρα και λάβετε άμεσες υπενθυμίσεις.

Αποκτήστε προβολή στις λειτουργίες

 

Ενεργοποιήστε την παρακολούθηση δεδομένων απευθείας στην οθόνη χωρίς να φύγετε από το γραφείο ή να στείλετε άτομα σε τοποθεσίες παραγωγής. Μείνετε ενήμεροι για τυχόν τοποθεσίες, καταστάσεις εργασίας και χρήση εξοπλισμού.

Ανάλυση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο

 

Αναλύστε τις εσωτερικές λειτουργίες και τον αντίκτυπό τους στις επενδύσεις σε πραγματικό χρόνο. Επιβολή διορθωτικών μέτρων για την επίτευξη της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας όπως σχεδιάστηκε.

Προσθέστε τις δικές σας διατάξεις

 

Οι χώροι πετρελαίου και φυσικού αερίου διατηρούνται συχνά εμπιστευτικοί χωρίς λεπτομερείς χάρτες της τοποθεσίας. Ανεβάστε ιδιόκτητες διατάξεις για να παρέχετε ενισχυμένη ορατότητα.

Αποτρέψτε καταστροφές

 

Ανταποκριθείτε σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης χωρίς να χάσετε χρόνο. Εισαγάγετε ένα κουμπί πανικού για την προστασία του προσωπικού και του εξοπλισμού που λειτουργούν σε απομακρυσμένες περιοχές.

Συνδέστε τα Κενά με τις Εγκαταστάσεις

 

Βάλτε όλες τις χερσαίες και υπεράκτιες εγκαταστάσεις (κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία) στον ίδιο χάρτη. Ελέγξτε τα δεδομένα από άλλα κοιτάσματα πετρελαίου και εφαρμόστε τα για υψηλότερη απόδοση.

Προστατέψτε τον ακριβό εξοπλισμό

 

Παρακολουθήστε τα ακριβά περιουσιακά στοιχεία ακόμη και αν βρίσκονται μακριά. Αποτρέψτε τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση εξοπλισμού. Λάβετε έγκαιρες προειδοποιήσεις σε περίπτωση κλοπής απώλειας.

Παρακολούθηση συνθηκών

 

Συνδέστε πολλούς αισθητήρες για να έχετε μια ολόκληρη εικόνα. Λάβετε ειδοποιήσεις για δραστικές και ξαφνικές αλλαγές. Εξαγάγετε εύκολα αυτές τις μετρήσεις σε λύσεις τρίτων.

Back to top