Μηχανήματα Εργοταξίου

construction machinery

Αυξήστε την αποδοτικότητα και ενσωματώστε εργαλεία αιχμής. Προστατέψτε τον ακριβό εξοπλισμό

Μάθετε πού βρίσκονται τα Μηχανήματα Εργοταξίου

 

Παρακολούθηση των Μηχανημάτων Εργοταξίου ακόμα και όταν ταξιδεύουν σε απομακρυσμένες πόλεις, αποθήκες, λιμάνια κ.λπ. με ακρίβεια δορυφόρου. Μην ανησυχείτε για την απώλεια αντικειμένων λόγω της μπαταρίας  – χάρη στο LP-WAN θα διαρκέσει για χρόνια.

Προστατέψτε προϊόντα  υψηλής αξίας από κλοπή

 

Κρατήστε το φορτίο μακριά από κλέφτες. Βεβαιωθείτε ότι οι πόρτες εμπορευματοκιβωτίων παραμένουν κλειδωμένες μέσω widget, ειδοποιήσεων και σφραγίδων σε πραγματικό χρόνο. Προστατέψτε τα ρυμουλκούμενα από την αποσύνδεση. Απαντήστε αμέσως.

Αποφύγετε επικίνδυνες περιοχές, αλλάξτε διαδρομές εν κινήσει

Επωφεληθείτε από την αυτόματη δρομολόγηση που λαμβάνει υπόψη τους περιορισμούς και τους κίνηση στους δρόμους. Βρείτε αποτελεσματικά εναλλακτικές διαδρομές σε περίπτωση κινδύνου. Ενεργοποιήστε την ασφαλή και γρήγορη μεταφορά εμπορευμάτων.

Διασφάλιση Κατάσταση εμπορευμάτων

 

Εκτιμήστε τη μηχανική επίδραση της επικίνδυνης οδήγησης και εκφόρτωσης. Μείνετε ενήμεροι για πτώσεις και συντριβές. Λάβετε συναγερμούς σε περίπτωση παράκαμψης. Προστατέψτε την ιδιοκτησία και ζητήστε αποζημιώσεις για εύλογες ζημιές

Διατηρήστε τα προϊόντα φρέσκα και ασφαλή

 

Ελέγξτε τη θερμοκρασία και την υγρασία μέσα στο φορτηγό. Παρακολουθήστε τη θερμοκρασία περιβάλλοντος και υπολογίστε πιθανούς κινδύνους. Απενεργοποιήστε το άνοιγμα των θυρών για να διατηρήσετε την τέλεια φρεσκάδα των ευπαθών αγαθών.

Προστατέψτε και  αξιοποιήστε τον  εξοπλισμό

 

Μάθετε πότε, πού και για πόσο καιρό χρησιμοποιήθηκε ο ακριβός εξοπλισμός (γερανοί, περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα κ.λπ.). Αυξήστε την αποδοτικότητα των εσωτερικών μηχανών και των ενοικιαζόμενων εγκαταστάσεων.

Μεγάλα διαφανή δεδομένα

 

Εισαγάγετε μια προσέγγιση χωρίς χαρτί και κρατήστε όλα τα δεδομένα ταξιδιού σε ένα ψηφιακό μέρος. Χρησιμοποιήστε απλό και ισχυρό API REST για εισαγωγή και εξαγωγή δεδομένων για προηγμένη ανάλυση και ενοποιήσεις

Εγγυημένος χρόνος παράδοσης

 

Προσφέρετε εξαιρετική εμπειρία πελατών με γρήγορες και έγκαιρες παραδόσεις. Υπολογίστε τον ακριβή χρόνο και την τιμολόγηση των υπηρεσιών με βάση τα ολοκληρωμένα δεδομένα ταξιδιού.

Συνδέστε οποιαδήποτε συσκευή GPS

Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε συσκευή GPS  και IoT που θέλετε. Ελάτε με οποιονδήποτε αριθμό συσκευών από οποιοδήποτε πάροχο , και εισάγετε εύκολα γεωγραφικές περιοχές και POI στην FLEET365. Ενεργοποιήστε και ρυθμίστε το υλικό σε δευτερόλεπτα.

Back to top
My account
Δωρεάν Δοκιμή
Χρηματοδότηση Gps
GPS VIDEO