Φροντίδα Υγείας

healthcare

Παρακολουθήστε επαγγελματίες υγείας, ασθενοφόρα και ιατρικό εξοπλισμό Live24/ Φροντίδα Υγείας

Η ασφαλής και ταχεία μεταφορά των εμβολίων είναι εξίσου σημαντική με τις διαδικασίες ανάπτυξης και παραγωγής στον τομέα της φροντίδας Υγείας

Οι δόσεις μπορούν να εξυπηρετήσουν το σκοπό τους μόνο εάν παραδίδονται άθικτες. Με βάση τις εκτιμήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας , περίπου τα μισά από τα εμβόλια που διανέμονται σε όλο τον κόσμο, δυστυχώς, χάνονται. Τι  κάνει τόσο ευαίσθητο φορτίο ; Πρώτα και κύρια, είναι η θερμοκρασία στην οποία πρέπει να αποθηκεύονται τα εμβόλια. Μπορεί να κυμαίνεται από 2-8 ° C έως υπέρυθρο -80 ° C ανάλογα με ένα συγκεκριμένο φάρμακο και βραχυπρόθεσμη ή μακροχρόνια αποθήκευση. Εάν οι έλεγχοι θερμοκρασίας αποτύχουν, τα εμβόλια χαλούν, πράγμα που σημαίνει ότι όλες οι προσπάθειες για την παράδοσή τους στα απαραίτητα είναι μάταιες. Όσον αφορά την πανδημία COVID-19, δεν μπορούν να επιτραπούν παρόμοια σενάρια καθώς διακυβεύονται πάρα πολλά με ολόκληρες τις χώρες να βρίσκονται υπό lockdown και να αντιμετωπίζουν πολλούς άλλους περιορισμούς. Η διαχείριση εκατοντάδων εκατομμυρίων δόσεων κατά τη μεταφορά είναι μια άλλη τεράστια πρόκληση.
Τα ποσά είναι τεράστια, επομένως, απαιτείται προσεκτικός σχεδιασμός και ισχυρές δυνατότητες παρακολούθησης για να εξασφαλιστεί αποτελεσματική εφοδιαστική. Εκτός από τον τεράστιο όγκο που πρέπει να αποσταλεί, οι αλυσίδες εφοδιασμού επιδεινώνονται περαιτέρω από το επείγον και την ανάγκη για ακρίβεια στη διανομή. Όχι μόνο το ίδιο το πολυαναμενόμενο εμβόλιο COVID-19, η παράδοση πολλών εξοπλισμών και ιατρικών προμηθειών που σχετίζονται με την ανοσοποίηση είναι στην πραγματικότητα ζήτημα ζωής και θανάτου. Χωρίς καθυστέρηση και εκεί όπου χρειάζεται – αυτή είναι η πρόκληση που αντιμετωπίζουν εξίσου οι υπηρεσίες εφοδιαστικής, οι υπηρεσίες παράδοσης και οι φαρμακευτικές εταιρείες .

Τα ασθενοφόρα και ο ιατρικός εξοπλισμός χρειάζονται εξίσου συσκυευές τηλεματικής που συνεργάζονται μαζί και αποστέλουν δεδομένα στην πλατφόρμα  μας FLEET365.

Το ασθενοφόρο παίζει σημαντικό ρόλο όταν συμβαίνει ατύχημα στο οδικό δίκτυο και προκύπτει ανάγκη να σωθεί πολύτιμη ανθρώπινη ζωή. Η μεταφορά ενός ασθενούς στο νοσοκομείο σε επείγουσα κατάσταση φαίνεται αρκετά απλή, αλλά γίνεται δύσκολη κατά τις ώρες αιχμής. Για τους παρόχους υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, η παροχή των υπηρεσιών τους σε λιγότερο χρόνο δείχνει την καλύτερη απόδοσή τους. Αλλά σήμερα είναι δύσκολο για τους παρόχους υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης να ορίσουν ένα ασθενοφόρο το οποίο μπορεί να φτάσει στον ασθενή στον βέλτιστο χρόνο.

Για να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα φροντίδας υγείας η Fleet365® σχεδίασε Σύστημα Διαχείρισης Ασθενοφόρων το οποίο εξασφαλίζει στους παρόχους Υπηρεσιών Έκτακτης Ανάγκης να παρακολουθούν τον στόλο τους σε πραγματικό χρόνο με βάση την ενσωμάτωση διαφόρων τεχνολογιών, όπως GPS (Global Positioning System), GSM (Global System for Mobile), GPRS (General) και LBS (Υπηρεσίες βάσει τοποθεσίας) , Route Deviation ( Απόκλιση και Δρομολόγηση). Αυτή η λύση βοηθά τους παρόχους υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης να ορίσουν χειροκίνητα ασθενοφόρο και να βοηθήσουν επίσης τα νοσοκομεία να προετοιμαστούν για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης με προηγούμενη ειδοποίηση.

Λύση για οποιαδήποτε ιατρική ομάδα Φροντίδας Υγείας

Συντομότερος χρόνος απόκρισης

 

Βρείτε τις πλησιέστερες ομάδες EMS, γιατρούς, φροντιστές και ασθενοφόρα. Εφαρμόστε τη βελτιστοποίηση διαδρομής και βοηθήστε περισσότερους ασθενείς, πιο γρήγορα.

Έξυπνη λίστα υποχρεώσεων

 

Δημιουργήστε επείγουσες ή τακτικές οικιακές κλήσεις και άλλες θέσεις εργασίας. Όλες οι νέες εργασίες θα εμφανίζονται στο smartphone των εργαζομένων με διαδρομές, λεπτομέρειες και σχόλια.

Ασφαλής παράδοση φαρμάκων

 

Ορισμένα φάρμακα μπορεί να χάσουν την ισχύ τους όταν μεταφέρονται σε υπερβολικές θερμοκρασίες. Ελέγξτε τις παραμέτρους παράδοσης σε πραγματικό χρόνο για να διατηρήσετε την ποιότητα.

Ψηφιακή αναφορά

 

Αφήστε το ιατρικό προσωπικό να επικεντρωθεί στα σημαντικά καθήκοντα και αφήστε τα χαρτιά στην πλατφόρμα. Όλα τα ταξίδια καταγράφονται αυτόματα και υποβάλλονται σε επεξεργασία σε δευτερόλεπτα.

Συντήρηση στόλου

 

Διατηρήστε σε καλή κατάσταση τα ασθενοφόρα, τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά. Προγραμματίστε την εργασία που πρέπει και λάβετε έγκαιρες ειδοποιήσεις για την αποφυγή αστοχιών και διακοπών λειτουργίας.

Άμεση επεξεργασία παραγγελιών

 

Ενεργοποιήστε τη λήψη παραγγελιών επιτόπου με έξυπνες φόρμες για κινητά. Τα στοιχεία της παραγγελίας θα συγχρονιστούν με το back office αυτόματα για να επιταχυνθεί η ροή εργασίας.

 

 Γιατροί στο χάρτη/Φροντίδα Υγείας

 

Ενεργοποιήστε τις προσθήκες για να μοιραστείτε την τοποθεσία των ιατρικών υπαλλήλων με τους πελάτες. Εμφάνιση των πλησιέστερων ιατρών που είναι διαθέσιμοι στην περιοχή σας.

Συνομιλία εντός εφαρμογής

 

Δώστε πολύτιμες λεπτομέρειες και σχόλια με μηδενική καθυστέρηση στη συνομιλία εντός της εφαρμογής. Ζητήστε τα μηνύματα να διαβάζονται δυνατά κατά την οδήγηση. Απογειώστε την φροντίδα Υγείας

Ολοκληρωμένες λύσεις τρίτων

 

Ανεβάστε μια βάση πελατών για να σχεδιάσετε διαδρομές μεταξύ πελατών και όχι μόνο διευθύνσεις. Εξαγωγή δεδομένων Fleet365 σε CRM / ERP για τον υπολογισμό της μισθοδοσίας και των επιστροφών.

Λειτουργίες που βοηθούν στη βελτίωση της επιχείρησής σας

                                                                         

Εντοπισμός σε πραγματικό χρόνο             Γεω Περίφραξη                Βελτιστωποίηση Διαδρομής            Alert Sms-Popup-E mail              Ασφάλεια Ασθενοφόρου- Ασθενή

                                                                     

         Αναφορές Με Λεπτομέρεια                 Ακινητοποίηση Rfid                Εφαρμογή Web/IOS/Android         Κινητό Γραφείο Gps              Έγκαιρη Παραλαβή-Παράδοση
Back to top
My account
Δωρεάν Δοκιμή
Χρηματοδότηση Gps
GPS VIDEO