Υγειονομική περίθαλψη και Φαρμακευτική

Healthcare and Pharmaceutics gps tracker app-coronavirus

Υγειονομική περίθαλψη και Φαρμακευτική / Αυτοματοποιήστε τις Διαδικασίες

Λύση για οποιαδήποτε ιατρική ομάδα

Συντομότερος χρόνος απόκρισης

 

Βρείτε τις πλησιέστερες ομάδες EMS, γιατρούς, φροντιστές και ασθενοφόρα. Εφαρμόστε τη βελτιστοποίηση διαδρομής και βοηθήστε περισσότερους ασθενείς, πιο γρήγορα.

Έξυπνη λίστα υποχρεώσεων

 

Μπορείτε να δημιουργήστε επείγουσες ή τακτικές οικιακές κλήσεις και άλλες θέσεις εργασίας. Όλες οι νέες εργασίες θα εμφανίζονται στο smartphone των εργαζομένων με διαδρομές, λεπτομέρειες και σχόλια.

Ασφαλής παράδοση φαρμάκων

 

Ορισμένα φάρμακα μπορεί να χάσουν την ισχύ τους όταν μεταφέρονται σε υπερβολικές θερμοκρασίες. Ελέγξτε τις παραμέτρους παράδοσης σε πραγματικό χρόνο για να διατηρήσετε την ποιότητα.

Ψηφιακή αναφορά

 

Αφήστε το ιατρικό προσωπικό να επικεντρωθεί στα σημαντικά καθήκοντα και αφήστε τα χαρτιά στην πλατφόρμα. Όλα τα ταξίδια καταγράφονται αυτόματα και υποβάλλονται σε επεξεργασία σε δευτερόλεπτα. Αξιοποιήστε την Διαχείριση Υγειονομικής περίθαλψης και Φαρμακευτικής

Συντήρηση στόλου

 

Διατηρήστε σε καλή κατάσταση τα ασθενοφόρα, τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά. Προγραμματίστε την εργασία που πρέπει και λάβετε έγκαιρες ειδοποιήσεις για την αποφυγή αστοχιών και διακοπών λειτουργίας.

Άμεση επεξεργασία παραγγελιών

 

Ενεργοποιήστε τη λήψη παραγγελιών επιτόπου με έξυπνες φόρμες για κινητά. Τα στοιχεία της παραγγελίας θα συγχρονιστούν με το back office αυτόματα για να επιταχυνθεί η ροή εργασίας.

 

 Γιατροί στο χάρτη

 

Ενεργοποιήστε τις προσθήκες για να μοιραστείτε την τοποθεσία των ιατρικών υπαλλήλων με τους πελάτες. Εμφάνιση των πλησιέστερων ιατρών που είναι διαθέσιμοι στην περιοχή σας.

Συνομιλία εντός εφαρμογής

 

Δώστε πολύτιμες λεπτομέρειες και σχόλια με μηδενική καθυστέρηση στη συνομιλία εντός της εφαρμογής. Ζητήστε τα μηνύματα να διαβάζονται δυνατά κατά την οδήγηση

Ολοκληρωμένες λύσεις τρίτων

 

Ανεβάστε μια βάση πελατών για να σχεδιάσετε διαδρομές μεταξύ πελατών και όχι μόνο διευθύνσεις. Εξαγωγή δεδομένων Fleet365 σε CRM / ERP για τον υπολογισμό της μισθοδοσίας και των επιστροφών.

Διαχείριση Υγειονομικής περίθαλψης και Φαρμακευτικής / Προστασία Ανθρώπινης Ζωής Γρήγορα και Υπεύθυνα /Ενημερωθείτε
Back to top
My account
Δωρεάν Δοκιμή
Χρηματοδότηση Gps
GPS VIDEO