Βαρύς εξοπλισμός και μηχανήματα

Heavy Equipment and Machinery gps tracker app

Εφαρμογή για Βαρύ εξοπλισμό και μηχανήματα / Εξασφαλίστε την καλύτερη παραγωγικότητα.

Απρόσκοπτη αποστολή εργασίας

 

Προγραμματίστε έκτακτες και τακτικές εργασίες συντήρησης. Αντιμετωπίστε τις μη προγραμματισμένες επισκευές χωρίς καθυστέρηση εντοπίζοντας τις κοντινές διαθέσιμες ομάδες.

Ψηφιακός σχεδιαστής

 

Διατηρήστε τις εργασίες πεδίου οργανωμένες με κατάλληλα αρχεία, σχόλια και διαδρομές. Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται σε ψηφιακή μορφή και διατίθενται 24/7.

Απομακρυσμένος συντονισμός εργασίας

 

Αποστολή και λήψη οποιωνδήποτε εγγράφων στο διαδίκτυο (εικόνες, προδιαγραφές, εγχειρίδια κ.λπ.) Χρησιμοποιήστε μια συνομιλία εντός εφαρμογής για επείγοντα ζητήματα.

Εφαρμογή για Βαρύ εξοπλισμό και μηχανήματα

Άψογη πειθαρχία

 

Εντοπίστε προσωπικά ταξίδια μέσω αποκλίσεων διαδρομής για τρέχοντα και προηγούμενα ταξίδια. Παρακολούθηση στάθμης καυσίμου για την αποφυγή απάτης. Ελέγξτε τη συμπεριφορά οδήγησης για να αποφύγετε τα ατυχήματα.

Βελτιωμένη παραγωγικότητα

Εφαρμογή για Βαρύ εξοπλισμό και μηχανήματα

 

Υιοθέτηση προσέγγισης χωρίς χαρτί: όλα τα δεδομένα συλλέγονται, υποβάλλονται σε επεξεργασία και μετατρέπονται σε αναφορές αυτόματα. Επισκεφτείτε περισσότερα σημεία  καθημερινά με βελτιστοποιημένες διαδρομές.

Εκτίμηση απόδοσης

 

Βεβαιωθείτε ότι η εργασία έχει γίνει καλά: συλλέξτε αξιολογήσεις πελατών, φωτογραφίες και αρχεία από το πεδίο μετά την ολοκλήρωση της εργασίας. Αναλύστε διαισθητικά με πλούσια γραφικά.

Ακριβής μισθοδοσία

 

Χρησιμοποιήστε δεδομένα με ετικέτα τοποθεσίας για να παρακολουθείτε τις ώρες εργασίας και να υπολογίζετε τους μισθούς. Επιστροφή χρημάτων για καύσιμο και φθορά με τους πιο ακριβείς υπολογισμούς.

Επιστροφή φόρου

 

Μην χάσετε επαγγελματικά χιλιόμετρα με αυτόματη καταγραφή. Ταξινομήστε τα ταξίδια ανάλογα με την κατάστασή τους με απλότητα μεταφοράς και απόθεσης. Εξαγωγή δεδομένων σε οποιαδήποτε βολική μορφή.

Μειωμένο κόστος στόλου

 

Εξοικονομήστε επισκευές και καύσιμα. Διατηρήστε ένα ψηφιακό αρχείο συντήρησης για να αποφύγετε τις ακριβές εργασίες. Ενεργοποιήστε την οικολογική οδήγηση για τον έλεγχο της κατανάλωσης καυσίμου.

Back to top
My account
Δωρεάν Δοκιμή
Χρηματοδότηση Gps
GPS VIDEO