Διαφήμιση-Φυλλάδια

Advertising gps tracker app

Βελτιστοποιήστε την παράδοση. Εντυπωσιάστε τους πελάτες.

Διαχείριση ταχυμεταφορών

Βελτιώστε τη διαχείριση παράδοσης μέσω courier με το Fleet Tracker. Απλοποιήστε την αποστολή παραγγελιών, τη βελτιστοποίηση διαδρομής και την επικοινωνία πεδίου προς γραφείο. Χρησιμοποιήστε την παρακολούθηση GPS σε πραγματικό χρόνο και τις αξιολογήσεις πελατών για να μετρήσετε και να διαχειριστείτε την ποιότητα των υπηρεσιών σας.

Εφαρμογή για Διαφήμιση-Φυλλάδια

Έξυπνος προγραμματισμός εργασιών και σχεδιασμός διαδρομής

Ολοκληρώστε περισσότερες παραγγελίες με λιγότερους ταχυμεταφορείς.

Ευφυής προγραμματισμός και διανομή εργασιών

Το Fleet365 επιτρέπει στους διαχειριστές τμημάτων να προγραμματίζουν γρήγορα και αποτελεσματικά τη ροή εργασιών των ταχυμεταφορών σε καθημερινή βάση.

Αποστολή εργασιών μεμονωμένων ή δρομολογίων. Προγραμματίστε εφάπαξ ή επαναλαμβανόμενες εργασίες. Διανείμετε έξυπνα τις εργασίες στους ταχυμεταφορείς σας με βάση τους τομείς εξυπηρέτησης, τη διαθεσιμότητα, το πρόγραμμα εργασίας και άλλα κριτήρια.

Ακόμα κι αν διαχειρίζεστε έναν μεγάλο αριθμό ταχυμεταφορών και πρέπει να αναθέσετε εργασίες σε όλους τους κινητούς υπαλλήλους σας ταυτόχρονα, δεν είναι πρόβλημα. Ανατρέξτε στην μαζική εισαγωγή εργασιών ή χρησιμοποιήστε το ισχυρό μας API για την αυτοματοποίηση καθημερινών καθημερινών και χρονοβόρων εργασιών.

Καθημερινό φύλλο εργασίας στην εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας του courier

Η εφαρμογή μας για κινητά διαθέτει τα πάντα για να εξασφαλίσει την ομαλή απόδοση των εργασιών: ψηφιακή ατζέντα, πλοήγηση, συνομιλία με το back office.

Αναθέστε στους ταχυμεταφορείς σας  καθημερινή ατζέντα με συγκεκριμένες εργασίες και βελτιστοποιημένες διαδρομές στην αρχή κάθε βάρδιας. Συμπληρώστε εργασίες με πρόσθετες σημειώσεις, συνημμένα ή ψηφιακές φόρμες.

Προσθέστε σχόλια ή ανατρέξτε στη συνομιλία σε πραγματικό χρόνο όποτε χρειαστεί να ζητήσετε επιπλέον διευκρινίσεις ή λεπτομέρειες σχετικά με την εκχωρημένη εργασία. Ειδοποιήστε έναν αποστολέα σχετικά με τη διαθεσιμότητά σας για μια νέα παραγγελία επιλέγοντας την κατάλληλη κατάσταση στην εφαρμογή για κινητά.

Χαρτογραφήστε με ακρίβεια τους ταχυμεταφορείς σας

Παρακολούθηση GPS σε πραγματικό χρόνο. Αναλυτικό ιστορικό ταξιδιού.

Παρακολουθήστε όλους τους ταχυμεταφορείς σας σε έναν μόνο χάρτη για να εκχωρήσετε αμέσως νέες παραγγελίες στους πλησιέστερους υπαλλήλους.

Ανατρέξτε στο περιεκτικό ιστορικό ταξιδιού για να υποδείξετε αποκλίσεις διαδρομής και μη εξουσιοδοτημένη χρήση οχημάτων.

Εξασφαλίστε την παρακολούθηση GPS υψηλής ακρίβειας χωρίς να εξαντλείται η μπαταρία των smartphone και των tablet με Καινοτόμες τεχνολογίες και έξυπνους αλγόριθμους που χρησιμοποιεί η Fleet365. Επιλέξτε μια λειτουργία παρακολούθησης που ταιριάζει στην επιχείρηση ταχυμεταφορών σας: οδήγηση, συγκοινωνία ή περπάτημα.

Αποζημίωση υπαλλήλων με προσωπικά οχήματα

Ταξινομήστε τα χιλιόμετρα επιχειρήσεων και ιδιωτών για να αποζημιώσετε με ακρίβεια τους ταχυμεταφορείς σας για επαγγελματική χρήση των προσωπικών τους οχημάτων.

Aυξήστε την προβολή των καταστάσεων courier

Μάθετε πότε οι υπάλληλοι των κινητών σας είναι έτοιμοι για νέα παραγγελία ή για μεσημεριανό διάλειμμα. Οι ταχυμεταφορείς μπορούν να διαχειρίζονται καταστάσεις από την εφαρμογή για κινητά.

Επιτρέψτε στους πελάτες να παρακολουθούν τις παραγγελίες-Διανομές στο διαδίκτυο

Αφήστε τους πελάτες σας να παρακολουθούν τις παραγγελίες τους σε πραγματικό χρόνο. Ενσωματώστε την προσθήκη ‘Courier on the map’ στον ιστότοπό σας για να μειώσετε τον αριθμό των κλήσεων πελατών.

Τι πιστεύουν πραγματικά οι πελάτες για εσάς;

 

Βελτιώστε την ικανοποίηση της εξυπηρέτησης πελατών με τις αξιολογήσεις των πελατών και την POD.

Αφήστε τους πελάτες να αξιολογήσουν και να ελέγξουν την υπηρεσία παράδοσης μέσω courier. Μετρήστε αποτελεσματικά την ποιότητα των υπηρεσιών και λάβετε έγκαιρες ενέργειες για τη βελτίωσή της.

Παρακινήστε την ομάδα σας να είναι πάντα ακριβής και ευγενική. Παρακολουθήστε τον πραγματικό χρόνο αφίξεων και τις καθυστερήσεις πρόβλεψης. Λάβετε ηλεκτρονικά υπογεγραμμένα έντυπα απόδειξης παράδοσης με βαθμολογίες ικανοποίησης πελατών.

Επιλύστε γρήγορα τα παράπονα των πελατών με τα εργαλεία επικοινωνίας πεδίου-γραφείου. Στείλτε φωτογραφίες με πρόσθετες παρατηρήσεις στο back office για να μετατρέψετε αμέσως κάθε περίπτωση σε άριστη εξυπηρέτηση πελατών.

Διαφανής διαχείριση και αξιόπιστη αναφορά

Οπτικοποιήστε διαισθητικά την επιχειρηματική σας απόδοση.

 

Πληροφορίες για διαχειριστές

Λάβετε αποφάσεις βάσει δεδομένων

Χρησιμοποιήστε ολοκληρωμένες αναφορές και γραφήματα για τη σε βάθος ανάλυση της απόδοσης του courier. Ανακαλύψτε τρόπους για να αυξήσετε την παραγωγικότητα και να μειώσετε τα επιχειρηματικά έξοδα. Συγκρίνετε τις μετρήσεις απόδοσης των υπαλλήλων σας για να μάθετε και να εφαρμόσετε τις βέλτιστες πρακτικές.

Απλότητα για αγγελιαφόρους

Αυτόματη αναφορά πεδίου

Μειώστε τη γραφειοκρατία για τους ταχυμεταφορείς και το γραφείο. Το Fleet365 θα συλλέγει αυτόματα όλες τις πληροφορίες σχετικά με την απόδοση των εργασιών, την απόσταση που διανύθηκε, τον χρόνο που πέρασε, τις καθυστερήσεις στο πρόγραμμα και τις βαθμολογίες των πελατών. Μεταβείτε ψηφιακά για να εξοικονομήσετε χρόνο και να αποφύγετε λάθη κατά την εισαγωγή δεδομένων.


Δικαιώματα πρόσβασης

Επιτρέψτε στους συναδέλφους σας από άλλα τμήματα να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία. Διαχειριστείτε τα προνόμια και τους ρόλους των χρηστών σύμφωνα με τα εταιρικά πρότυπά σας.


Εξαγωγή δεδομένων

Εξάγετε εύκολα δεδομένα για παραγγελίες, ταξίδια και έξοδα σε λογισμικό τρίτων κατασκευαστών ή σε βάσεις δεδομένων. Χρησιμοποιήστε το ισχυρό μας API για αυτοματοποίηση της διαδικασίας εξαγωγής δεδομένων.


Φόρμες για κινητά

Χρησιμοποιήστε το ισχυρό εργαλείο δημιουργίας φόρμας για να δημιουργήσετε φόρμες για κινητές συσκευές που ταιριάζουν στην επιχείρηση ταχυμεταφορών σας. Γρήγορη λήψη δεδομένων από τα πεδία για επεξεργασία και ανάλυση.

Back to top
My account
Δωρεάν Δοκιμή
Χρηματοδότηση Gps
GPS VIDEO
Αρέσει σε %d bloggers: