Χρησιμότητα και εξυπηρέτηση

utulity and service

Χρησιμότητα και εξυπηρέτηση.Διασύνδεση Εταιρείας-Υπαλλήλων-Πελατών

Αυξήστε την παραγωγικότητα

 

Βελτιστοποιήστε τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό. Αποστολή επείγουσας εργασίας στους πλησιέστερους υπαλλήλους. Η εργασία με όλες τις απαιτούμενες λεπτομέρειες, διαδρομές και Τα συνημμένα αρχεία θα προωθηθούν αμέσως στου τεχνικού την κινητή συσκευή.

Χρησιμότητα και εξυπηρέτηση / Διασφάλιση Ποιότητας / Μείωση Εξόδων

Διασφάλιση ποιότητας

 

Χρησιμοποιήστε κινητές φόρμες για να ελέγξετε τα αποτελέσματα των υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Ελέγξτε τα μεταφορτωμένα δεδομένα, τις εικόνες, τις ηλεκτρονικές υπογραφές και τον πελάτη ακροαματικότητα. Βοηθήστε τους τεχνικούς πεδίου στη συνομιλία εντός της εφαρμογής να κάνουν εξαιρετική δουλειά και να αυξήσετε την αφοσίωση των πελατών.

Χρησιμότητα και εξυπηρέτηση . Διασφάλιση Ποιότητας / Μείωση Εξόδων

Μειώστε τα έξοδα

 

Κρατήστε όλα τα αρχεία ταξιδιού σε ένα μέρος. Τοποθεσίες αναφοράς και χρονοδιάγραμμα για να ταξινομήσετε εύκολα ταξίδια σε ιδιωτικές, επιχειρήσεις Ή άλλο. Πληρώστε μόνο για ταξίδια που σχετίζονται με την εργασία και υπολογίστε ακριβείς αποδόσεις καυσίμων.

Χρησιμότητα και εξυπηρέτηση/ Περισσότερες δυνατότητες

Βελτιστοποίηση διαδρομών

 

Καρφιτσώστε τις διευθύνσεις σε έναν χάρτη, προσθέστε τα απαιτούμενα χρονικά πλαίσια και απολαύστε τις διαδρομές που βελτιστοποιούνται αυτόματα. Επισκεφτείτε τους πελάτες πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Βάλτε την εργασία σας στο χάρτη

 

Εμφανίστε όλο το εργατικό δυναμικό στον χάρτη για να δείξετε τον αριθμό του στόλου σας και την περιοχή που καλύπτεται από την υπηρεσία σας. Δείξτε στους πελάτες ότι είστε έτοιμοι να βοηθήσετε.

Ελαχιστοποιήστε την επιβάρυνση χαρτιού

 

Αφήστε τους τεχνικούς να επικεντρωθούν σε σημαντικές εργασίες χωρίς γραφειοκρατία. Δημιουργήστε αναφορές σε δευτερόλεπτα, φυλάξτε τις με ασφάλεια σε ένα ψηφιακό μέρος.

Αποτροπή διακοπής λειτουργίας

 

Με τους τεχνικούς σας πάντοτε εν κινήσει, όταν ένα όχημα καταρρέει, σημαίνει μεγάλες απώλειες. Αποτρέψτε τις αστοχίες με τον έξυπνο σχεδιασμό συντήρησης.

Παρακολούθηση των καταστάσεων λειτουργίας

 

Διαισθητικά αντιλαμβάνεστε με τι απασχολείτε η ομάδα στο δρόμο με τη χρήση καταστάσεων εργασίας. Εντοπίστε τους διαθέσιμους υπαλλήλους και ελέγξτε τις ώρες εργασίας και ανάπαυσης.

Ελέγξτε την πρόοδο

 

Χρησιμοποιήστε POI για να βεβαιωθείτε ότι επισκέφθηκαν και εξυπηρετήθηκαν όλα τα μέρη / πελάτες. Μείνετε ενημερωμένοι σε περίπτωση μη εμφάνισης ή καθυστερημένης άφιξης του υπαλλήλου.

Back to top
My account
Δωρεάν Δοκιμή
Χρηματοδότηση Gps
GPS VIDEO
Αρέσει σε %d bloggers: