Μηχανήματα έργου

trucks-machines- fleet365

fleet-management-construction_bg-scaled

Fleet Μηχανήματα έργου

Αποτελεσματική χρήση

 

Παρακολουθήστε την παραγωγικότητα με  την  ώρα λειτουργίας του  κινητήρα  ανά μονάδα, είτε ανυψώνει ή χαμηλώνει το βραχίονα  ενός ανατρεπόμενου φορτηγού, λειτουργώντας το βαρούλκο το ρυμουλκό κ.λπ. Βεβαιωθείτε ότι ο εξοπλισμός δεν λειτουργεί σε ρελαντί και δεν αποχωρεί από την τοποθεσία εργασίας. Ελέγξτε το διαδικτυακά σε widget, μέσω MDVR ή δημιουργήστε αναφορές για οποιαδήποτε χρονική περίοδο. Χρησιμοποιήστε το Fleet για Μηχανήματα έργου

Απομακρυσμένη ασφάλεια

 

Χρησιμοποιήστε το Αναγνωριστικό προγράμματος οδήγησης για εγγύηση λειτουργίας μόνο από εξουσιοδοτημένο προσωπικό. Ασφαλίστε το στόλο και τον βαρύ εξοπλισμό από κλοπή και κακή χρήση. Ακολουθήστε τη συνεχή παρακολούθηση καυσίμων για να αποφύγετε τις αποχετεύσεις και άλλες απάτες καυσίμων. Ορίστε ειδοποιήσεις για να αντιμετωπίσετε δραστική αλλαγή στάθμης καυσίμου χωρίς καθυστέρηση.

Συντήρηση: προγνωστική και προληπτική

 

Προγραμματίστε την εξυπηρέτηση με βάση τη χρήση εξοπλισμού: ανά ημερομηνία, χιλιόμετρα ή ώρες κινητήρα. Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού και αποτρέψτε επιπλέον κόστος και βλάβες. Ορίστε τιμές-στόχους, εκτιμήστε τα έξοδα, προγραμματίστε επαναλαμβανόμενες εργασίες συντήρησης και καθορίστε παραλήπτες για ειδοποιήσεις εργασιών υπηρεσίας σε μία μόνο διεπαφή.

Fleet για Μηχανήματα έργου / Δημοφιλείς περιπτώσεις χρήσης

Φορτηγά γερανού

 

Χρησιμοποιήστε τις ώρες του κινητήρα για να παρακολουθείτε τον πραγματικό χρόνο εργασίας του γερανού. Ελέγξτε τη θέση της μύτης με έναν αισθητήρα κλίσης. Αποφύγετε ατυχήματα και μη ασφαλή μεταφορά.

Φορτηγά απορριμμάτων

 

Απολαύστε τις καλύτερες διαδρομές που δημιουργούνται αυτόματα: προσθέστε τις απαιτούμενες διευθύνσεις και οργανώστε τις με τη βέλτιστη σειρά. Δημιουργήστε POI για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει μείνει πελάτης.

Φορτηγά απορριμμάτων

 

Δημιουργήστε τις καλύτερες διαδρομές που δημιουργούνται αυτόματα: προσθέστε τις απαιτούμενες διευθύνσεις και οργανώστε τις με τη βέλτιστη σειρά. Δημιουργήστε POI για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει μείνει πελάτης.

Κινητές εξέδρες γεώτρησης

 

Παρακολουθήστε το χρόνο εργασίας και τις συγκεκριμένες παραμέτρους λειτουργίας, συμπεριλαμβανομένου του βάθους της γεώτρησης. Υπολογίστε τη μισθοδοσία για τους φορείς εκμετάλλευσης  και υπολογίστε τον απαιτούμενο αριθμό οχημάτων.

Φορτηγά απορρίψεων

 

Βοηθήστε τους οδηγούς να οδηγήσουν φορτηγά χωρίς φορτίο. Ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις ADAS και τις προειδοποιήσεις ήχου για να διατηρήσετε μια ασφαλή απόσταση, λαμβάνοντας υπόψη το βάρος του οχήματος με / χωρίς φορτίο.

Φορτηγά Καθαρισμού

 

Ελέγξτε την αποτελεσματική κατανάλωση καυσίμου. Αποτρέψτε το ρελαντί του κινητήρα με αναλυτικές αναφορές καυσίμου. Εντοπίστε διαρροές και αποτρέψτε τις απάτες καυσίμου με μετρητές ροής και αισθητήρες καυσίμου

Ενημερωθείτε για το Fleet για Μηχανήματα έργου

Back to top
My account
Δωρεάν Δοκιμή
Χρηματοδότηση Gps
GPS VIDEO