Μεταφορά και Logistics

Transportation & Logistic

Μεταφορά και Logistics

Αποφύγετε τις βλάβες, πριν οδηγήσουν σε τεράστιες απώλειες

 

Ακόμα και μικρά ελαττώματα, π.χ. έλεγχος του κινητήρα, υπερβολικό φορτίο άξονα
ή χαμηλή / αδικαιολόγητη πίεση ελαστικών, μπορεί να οδηγήσει σε τεράστια ζημιά.
Εντοπίστε τα αμέσως.

Μείνετε ενημερωμένοι για τις αναγνώσεις αισθητήρων τηλεμετρίας και τον επερχόμενο χρόνο  συντήρησης.
Ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις μέσω email, SMS, push ή ήχου συναγερμός.

Ελαχιστοποιήστε τα ατυχήματα και τις ασφαλιστικές δαπάνες

Εργαλεία Διαχείρισης Στόλου  που χρειάζονται οι Εταιρείες Μεταφοράς και Logistics

 

Αναλύστε τις αναφορές οικολογικής οδήγησης για την προώθηση ασφαλούς  συμπεριφοράς και βελτίωση της πειθαρχίας των οδηγών.  Έχετε όφελος από  την ασφάλιση βάσει χρήσης και προστασία  τροχαίων ατυχημάτων. Υιοθετήστε το ADAS για να μειώσετε τις παραβιάσεις στην κυκλοφορία, την κόπωση και τις επικίνδυνες καταστάσεις. Αποτρέψτε τις συγκρούσεις και τις ζημιές με ηχητικές προειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις.

Χρησιμοποιήστε αποτελεσματικά αντικλεπτικά μέτρα

 

Προστατεύστε τα οχήματα και τα μεταφερόμενα αγαθά. Επωφεληθείτε από τον πραγματικό χρόνο παρακολούθησης και τους  άμεσους συναγερμούς, που ενεργοποιούνται από αισθητήρες φωτός, λουκέτα και κάμερες ασφαλείας. Εντοπίστε τις απάτες καυσίμων επιτόπου με έγκαιρες ειδοποιήσεις. Περιηγηθείτε στις αναφορές καυσίμων για να εντοπίσετε διαρροές  και να αναλύσετε απώλειες.

Περισσότερες Δυνατότητες

Μεγιστοποιήστε την επιστροφή φόρου με τα αυτόματα αρχεία καταγραφής

 

Χρησιμοποιήστε το Driver Journal για να υπολογίσετε τα επαγγελματικά χιλιόμετρα για οποιαδήποτε χρονική περίοδο .Ελέγξτε τις τοποθεσίες, τις τιμές του χρόνου και του χιλιομέτρου για να ταξινομήσετε εύκολα ταξίδια σε επιχειρήσεις ή ιδιωτικά.

Προγραμματίστε ταχύτερες διαδρομές

 

Ζήστε την έξυπνη βελτιστοποίηση διαδρομής για να προσεγγίσετε όλους τους πελάτες πιο γρήγορα και να εγγυηθείτε την παράδοση χωρίς καθυστερήσεις. Οι καλύτερες διαδρομές θα προγραμματιστούν αυτόματα με ένα κλικ.

Εγγυημένη ποιότητα φορτίου

 

Ενεργοποιήστε τους αισθητήρες θερμοκρασίας, υγρασίας και πτώσης για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις εάν οι τιμές είναι εκτός εμβέλειας. Αποδείξτε ότι η ποιότητα των εμπορευμάτων δεν επηρεάστηκε κατά τη μεταφορά.

Ελέγξτε τις ώρες εργασίας και ανάπαυσης

 

Συμμορφωθείτε με τον ταχογράφο και την πολιτική κανονισμών ELD. Παρακολουθήστε τη διάρκεια αλλαγής για κάθε πρόγραμμα οδήγησης σε πραγματικό χρόνο και ενεργοποιήστε τη λήψη απομακρυσμένων αρχείων ddd σε απαιτούμενα διαστήματα.

Αποτροπή επιπλέον φορτίου

 

Παρακολουθήστε το φορτίο άξονα για να αποφύγετε υπερβολική φθορά και πρόστιμα για υπερφόρτωση. Βεβαιωθείτε ότι οι οδηγοί δεν χρησιμοποιούν εταιρικά οχήματα για τη μεταφορά των δικών τους προϊόντων.

Αναγνώριση οδηγού

 

Εφαρμόστε το αναγνωριστικό οδηγού για να μάθετε ποιος οδηγεί το φορτηγό τώρα και πότε έχει ξεκινήσει μια νέα βάρδια. Απολαύστε εξατομικευμένες μετρήσεις και προστατέψτε τον στόλο σας από μη εξουσιοδοτημένη χρήση.

Επικοινωνήστε Μάζι μας ή Συμπλήρωστε την παρακάτω φόρμα για Δωρεάν Δοκιμή στο Σύστημα Μεταφορά και Logistics

Back to top
My account
Δωρεάν Δοκιμή
Χρηματοδότηση Gps
GPS VIDEO