Μεταφορά Επιβατών

Passenger Transport fleet365

Μεταφορά και Logistics

Εγγυηθείτε την  Μεταφορά των επιβατών

 

Ορίστε βαθμούς ποινής για τους οδηγούς για να εξαλείψετε την ταχύτητα και άλλα παραβιάσεις. Μεταδώστε συναγερμούς ζώνης ασφαλείας σε χειριστές στόλου και αποφύγετε τραυματισμούς και πρόστιμα. Βελτιώστε την ασφάλεια του οχήματος με ADAS, κλειδαριά ανάφλεξης και άλλες πρόσθετες συσκευές. Λάβετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο και αναλύστε δεδομένα για τυχόν προηγούμενες περιόδους. Μεταφορά και Logistics

Μειώστε το κόστος του στόλου

 

Προγραμματίστε τα service που βασίζονται  στη χρήση του οχήματος για την αποφυγή βλαβών και δυσλειτουργιών. Διατηρήστε όλα τα οχήματα σας έτοιμα και μειώστε το κόστος διακοπής λειτουργίας. Παρακολουθήστε την κατανάλωση καυσίμου για την εξάλειψη των διαρροών και του ρελαντί. Έτσι θα έχετε τα καλύτερα ποσοστά ασφάλισης και αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων με την ασφαλιστική τηλεματική.

Υπηρεσία μηδενικής καθυστέρησης

 

Ενεργοποιήστε τον αυτόματο προγραμματισμό διαδρομών για να επισκεφτείτε πιο γρήγορα όλες τις τοποθεσίες. Αποφύγετε την κυκλοφοριακή συμφόρηση κρίσιμη για ταξίδια, παραλαβές από το αεροδρόμιο και για γκρουπ μεταφορών ώστε να εγγυηθείτε την μεταφορά επιβατών. Δείτε ολόκληρο τον στόλο σε έναν μόνο χάρτη. Μείνετε ενήμεροι για τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης. Λάβετε ειδοποιήσεις εάν τα προγράμματα οδήγησης ενδέχεται να καθυστερούν ή να αποκλίνουν από τη διαδρομή.

Μεταφορά και Logistics/ Περισσότερα χαρακτηριστικά

Αναγνωριστικό  οδηγού

Ελέγξτε ποιος οδηγός χρησιμοποιεί το όχημα αυτή τη στιγμή. Παρακολούθηση αλλαγής βάρδιας, εκτέλεση αναφορών από τον οδηγό και ακριβείς υπολογισμοί μισθοδοσίας

Πλήρης διάγνωση

Παρακολουθήστε την υγεία του οχήματος με δεδομένα τηλεμετρίας, συμπεριλαμβανομένου του DTC. Ελέγξτε τη στάθμη λαδιού. Εξαλείψτε τα ελαττώματα πριν εξελιχθούν σε προβλήματα.

Αυτόματος μετρητής επιβατών

Μετρήστε τους επιβάτες με φωτογραφικά κελιά, CCTV, IR και άλλους 3D αισθητήρες. Αποτροπή αποφυγής ναύλων. Αναλύστε στατιστικά στοιχεία και βελτιώστε την υπηρεσία. Εγγυηθείτε την Μεταφορά Επιβατών.

Επιχείρηση έναντι προσωπικών μιλίων

Δοκιμάστε το Driver Journal για να ταξινομήσετε τα ταξίδια σε επιχειρήσεις και προσωπικά. Λάβετε μέγιστη επιστροφή φόρου και εντοπίστε μη εξουσιοδοτημένα ταξίδια.

Αντικλεπτική προστασία

Λάβετε ειδοποιήσεις εάν ένα όχημα φεύγει από γεωφραγμούς, λειτουργεί σε ασυνήθιστες ώρες ή ρυμουλκείται. Ενεργοποίηση απομακρυσμένου ελέγχου ανάφλεξης.

Συμμόρφωση και ασφάλεια επιβατών

Γνωρίστε τους κανονισμούς ταχογράφου / ELD. Οπτικοποιήστε τα δεδομένα εργασίας και ξεκούρασης με υπολογισμό cloud για να αποφύγετε την κόπωση και τα πρόστιμα του οδηγού.

Back to top
My account
Δωρεάν Δοκιμή
Χρηματοδότηση Gps
GPS VIDEO