Έλεγχος Καυσίμων Οχημάτων

gas and oil trucks fleet365

Αποτρέψτε την κλοπή καυσίμων

 

Έλεγχος Καυσίμων Οχημάτων/ Ενεργοποίηση άμεσων ειδοποιήσεων για αλλαγή στάθμης καυσίμου. Ελαχιστοποιήστε τις απώλειες με άμεση απόκριση και πιο ακριβή δεδομένα τηλεμετρίας και GPS. Αναφορές συγκριτικής αξιολόγησης για πλήρη κατανάλωση καυσίμου ανά οδηγό. Λάβετε αποφάσεις βάσει δεδομένων για βελτιστοποίηση επιχειρηματικών διαδικασιών.

Μειώστε το κόστος συντήρησης

 

Προσθέστε εύκολα νέες εργασίες σέρβις με βάση κωδικούς σφαλμάτων DTC και χρήση βυτιοφόρων, συμπεριλαμβανομένων των χιλιομέτρων και των ωρών λειτουργίας του κινητήρα. Προβλέψτε πιθανές ζημιές με έγκαιρους συναγερμούς και ειδοποιήσεις. Ορίστε υπενθυμίσεις συντήρησης και εκχωρήστε επαναλαμβανόμενες εργασίες

Έλεγχος Καυσίμων Οχημάτων

Περισσότερα Χαρακτηριστικά

Εξαλείψτε τον Χαμένο χρόνο

 

Ο έλεγχος ελέγχου πριν από το ταξίδι (PTI) οδηγεί σε πραγματικό χρόνο για να προστατεύσει το όχημα από κυρώσεις ή να χαλάσει στη μέση του ταξιδιού. Εισάγουμε μια έξυπνη και σταθερή επικοινωνία για αποστολή και λήψη επειγουσών ενημερώσεων και ειδοποιήσεων. Παρακολούθηση στο διαδίκτυο και ανάλυση μέσω αναφορών.

Φέρτε οποιοδήποτε αισθητήρα καυσίμου

 

Βαθμονομήστε τους αισθητήρες καυσίμου με τον πιο διαισθητικό τρόπο. Απολαύστε ακριβή δεδομένα καυσίμου σε πραγματικό χρόνο. Δημιουργήστε αναφορές για οποιεσδήποτε προηγούμενες περιόδους και χρησιμοποιήστε γραφήματα και γραφήματα για οπτικοποίηση.

Προσεκτική συμπεριφορά οδήγησης

 

Ενθαρρύνετε τους υπαλλήλους να μεταφέρουν πιο επικίνδυνα εμπορεύματα πιο προσεκτικά. Εισαγάγετε βαθμολογίες ποινών για σκληρή οδήγηση, ταχύτητα, κ.λπ. Προσδιορίστε και εντοπίστε τους επιθετικούς οδηγούς.

Οδική βοήθεια 24/7

 

Αυξήστε την ασφάλεια των οχημάτων και των οδηγών σας με τη λύση του κουμπιού πανικού Παρέχετε άμεση βοήθεια για την πρόληψη καταστροφών και τον μετριασμό των επιπτώσεων επικίνδυνων καταστάσεων.

Υπολογίστε τις αποδόσεις

 

Χρησιμοποιήστε ψηφιακά φύλλα χρόνου για ακριβείς υπολογισμούς μισθοδοσίας. Ταξινομήστε τα ταξίδια σε επιχειρήσεις και προσωπικά για βέλτιστες και αποτελεσματικές μειώσεις φόρου επιχειρήσεων

Βελτιστοποίηση διαδρομών

 

Μεταφέρετε το φορτίο υψηλής προτεραιότητας με τον ασφαλέστερο τρόπο. Εισαγάγετε την αυτόματη βελτιστοποίηση διαδρομής για να επισκεφτείτε όλες τις τοποθεσίες πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Εξετάστε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς στους δρόμους.

Ελέγξτε τη θερμοκρασία καυσίμου

 

Με τον Έλεγχος Καυσίμων Οχημάτων η μεταφορά εύφλεκτων υγρών απαιτεί ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας. Παρακολουθήστε τη θερμοκρασία του καυσίμου και παρακολουθήστε τη δυναμική του για να εντοπίσετε και να αποφύγετε επικίνδυνες καταστάσεις.

Δοκιμάστε Δωρεάν στα Οχημάτα σας Συμπληρώνοντας την Φόρμα

Back to top
My account
Δωρεάν Δοκιμή
Χρηματοδότηση Gps
GPS VIDEO